Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Dozen sheetplant

De Dozenstampers.nl is een gespecialiseerde sheetplant voor dozen. Wij specialiseren ons in maatwerk dozen van topkwaliteit en dat tegen scherpe prijzen.

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Dozen sheetplant

De Dozenstampers.nl specialiseert zich als dozen sheetplant al jaren in het produceren van kartonnen dozen. Wij helpen onze klanten graag bij het vinden van het perfecte verpakkingsmateriaal door een brede selectie aan modellen aan te bieden. Bij ons kun je B2B al jouw dozen op maat laten maken, maar ook als consument kun je bij ons terecht. Maatwerk is overigens niet alleen ons specialisme, maar onderscheidt ons ook van de concurrentie. Met onze kartonnen dozen op maat komen we aan alle wensen van onze klanten tegemoet, wat ervoor heeft gezorgd dat we reeds een grote klantenkring hebben opgebouwd. Ben je op zoek naar een dozen sheetplant voor maatwerk verpakkingen? Wij staan voor je klaar!

Bereken & bestel073 599578606 52414842

Wat is een sheetplant?

De Dozenstampers.nl mag zichzelf officieel een 'sheetplant' noemen. Dit betekent dat wij zelf al het karton verzorgen dat we gebruiken tijdens ons productieproces en uit grote platen onze verpakkingen stansen. Zo'n cardboard voorraad wordt ook wel cartonnage genoemd. Het betekent dat wij geen gebruik maken van tussenpartijen. Als klanten bij ons bestellen, selecteren wij simpelweg de beste golfkartonnen platen uit onze voorraad. Dit betekent dat we niet eerst materiaal moeten gaan inkopen, maar meteen kunnen beginnen met de productie. Daardoor kunnen wij onze klanten een supersnelle levering bieden.

Dozen online bestellen

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en wil je online bestellen? Dat gaat bij ons heel gemakkelijk. Bij ons kun je kiezen uit een heleboel verschillende dozen, bijvoorbeeld stevige klepdozen, palletdozen en wikkeldozen. We raden je daarom aan om de verschillende opties van cardboard packaging goed te bekijken en rekening te houden met wat je in de dozen wilt gaan versturen. Klik vervolgens op de doos die jij hebt gekozen. Bij De Dozenstampers.nl kun je zelf de maten van de doos doorgeven, zodat wij de doos op maat voor je kunnen maken. Vervolgens kun je ook aangeven hoeveel dozen je wilt bestellen. Let wel op, want hoe groter het aantal dozen, hoe lager de prijs. Zodra je alle gegevens hebt ingevuld zie je direct wat de kosten zijn en kun je de order plaatsen.

Betrouwbare leverancier van kartonnen dozen

De Dozenstampers.nl levert al kartonnen dozen sinds 1986. We staan alom bekend als een zeer betrouwbare leverancier met hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen. Doordat we exclusief werken met golfkartonnen platen uit onze eigen voorraad kunnen we onze klanten scherpe prijzen én een snelle levering garanderen. Daarnaast zijn al onze verpakkingsmaterialen recyclebaar. De Dozenstampers.nl levert door geheel Nederland en we hebben momenteel klanten in onderstaande steden. Door de tevredenheid van onze klanten, groeien we nog steeds en breiden we ons werkgebied regelmatig uit. We voegen jouw stad of dorp daarom graag toe aan deze indrukwekkende lijst:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond


Kartonnen dozen op maat
Zelf dozen ontwerpen
Boxmaker voor sheetplant
Boxmaker van de Dozenstampers.nl
Boxmaker Dozenstampers.nl

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695