Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Golfkartonnen afdekvellen

Maatwerk kartonnen platen, te gebruiken als afdekvellen of tussenlegvellen. Snelle levering, lage prijzen en diverse modellen en diktes mogelijk.

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Golfkartonnen afdekvellen

Bij De Dozenstampers.nl zijn we gespecialiseerd in het maken van kartonnen verpakkingen en daarom dus ook in golfkartonnen afdekvellen. Deze kunnen op diverse wijzen worden gebruikt en zijn zeer praktisch om producten van elkaar te scheiden. Onze afdekvellen zijn zeer stevig en daarom uitermate geschikt om als platen te gebruiken bij het stapelen van producten of dozen. Daarnaast worden golfkartonnen afdekvellen geregeld gebruikt in omdozen, om producten op overzichtelijke wijze te kunnen verpakken of onderscheid te maken tussen verschillende producten. Als laatste kunnen ze als bescherming tegen vocht en vuil dienen door ze bovenop de goederen te leggen.

Afdekvellen073 599578606 52414842

Kartonnen tussenlegvellen bestellen

Het is heel makkelijk om in onze webshop kartonnen tussenlegvellen op maat te bestellen. Je selecteert zelf de gewenste dikte en vult vervolgens in wat de maten van de tussenlegvellen moeten zijn. Het systeem berekent automatisch de prijs, waarna je direct de order online kunt plaatsen. Bij De Dozenstampers.nl ben je aan het juiste adres als je goedkope afdekvellen wilt bestellen. We maken ze namelijk zelf in onze eigen fabriek en werken dus niet met een externe producent. Daardoor kunnen we de kosten voor al onze producten laag houden en dus ook voor de afdekvellen.

Stevige afdekvellen inkopen

Als leverancier van kartonnen verpakkingen weten we als geen ander hoe belangrijk het is dat kartonnen platen super stevig moeten zijn. Ze moeten geschikt zijn om vele producten of dozen te kunnen stapelen en daardoor veel gewicht kunnen dragen. Ook wanneer ze enkel gebruikt worden als afdekvel (bijvoorbeeld om de lading te beschermen tegen vocht of vuil) moeten ze hun stevigheid behouden, zelfs als ze een beetje nat worden. Daarom werken we enkel met super stevig golfkarton en maken we alle platen op maat, waardoor ze altijd precies passend zijn. Daarnaast is het niet geheel onbelangrijk te vermelden dat al onze kartonnen platen gemaakt zijn van gerecycled golfkarton en na gebruik opnieuw te recyclen zijn. Daardoor zijn het zeer milieuvriendelijke en duurzame producten.

Ons assortiment golfkartonnen platen

Golfkartonnen platen zijn er niet alleen in verschillende modellen, maar ook in veel verschillende diktes en kwaliteiten. In onze handige calculatiemodules bereken je gemakkelijk de kosten voor kartonnen platen van een enkele golf E, B, C en dubbele golf BC. Selecteer het gewenste model, de dikte en vul het aantal in en zie direct wat de kartonnen platen op maat kosten. Liever een dubbele EE of BC golfkarton voor de afdekvellen? Neem dan even contact met ons op voor een offerte op maat.

Hoe groter het aantal te bestellen tussenlegvellen is, des te goedkoper we ze kunnen aanbieden. We bieden namelijk een aantrekkelijke staffelkorting bij grote aantallen, hoewel ook de prijzen voor enkele stuks al verrassend laag zijn. We kunnen al onze kartonnen verpakkingen leveren door heel Nederland en de verzendkosten zitten altijd reeds inbegrepen in de prijs. Zo leveren we reeds kartonnen platen en dozen aan klanten in alle volgende steden en breiden we ons werkgebied elke dag verder uit:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Tussenleg kartonplaten
Pallet deksel
Afdekplaat voor pallet
Pallet met pallethoeken

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695