Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Postdozen op maat laten maken

Maatwerk postdozen voor verzending – Stevige kwaliteit golfkarton, altijd volledig op maat gemaakt en verrassend goedkoop! – Bekijk direct de prijzen!

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Postdozen op maat laten maken

Of je nu een webshop hebt of om andere reden postdozen op maat wilt laten maken, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij De Dozenstampers.nl zijn we namelijk gespecialiseerd in maatwerk kartonnen verpakkingen en hebben we diverse modellen in het assortiment die zich perfect lenen als postdoos. Of je nu kleine of grote producten verzendt, naar consumenten of (evt. in bulk) naar bedrijven, voor elk type verzending hebben wij de juiste postdozen, die we volledig voor je op maat maken. Het grote voordeel daaraan is dat je heel weinig opvulmateriaal nodig hebt. De doos heeft immers precies het gewenste formaat. Daarnaast nemen maatwerk postdozen (bij ons ook wel stansdozen genoemd) minder ruimte in beslag, zowel tijdens opslag als verzending.

Postdozen073 599578606 52414842

Stansdozen op maat laten maken

Wanneer je bij ons aanklopt voor stevige postdozen op maat kun je kiezen uit diverse modellen, welke we allemaal produceren door middel van een stans. Stansdozen op maat laten maken kan al vanaf 10 stuks, en hoe groter het aantal, hoe lager de prijs. De aantrekkelijke staffelkorting die we bieden maakt het mogelijk om bij ons goedkope postdozen op maat te laten maken en dat met een super snelle levering. We hebben namelijk als karton leverancier de gehele productie in eigen beheer; er komt geen tussenhandel of externe leverancier aan te pas. Daardoor kunnen we elke order met stansdozen op maat direct produceren en vervolgens naar het gewenste adres verzenden.

Recyclebare golfkartonnen postdozen

Bij De Dozenstampers.nl hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom maken we al onze postdozen en verzenddozen van gerecycled golfkarton en zijn ze ook na gebruik opnieuw te recyclen. Dit maakt ze een milieuvriendelijke keuze op het gebied van verpakken en verzenden, niet alleen door het duurzame materiaal, maar ook door het formaat. Verpakkingen die precies passen vereisen immers minder opvulmateriaal, wat ook allemaal gerecycled of verwerkt dient te worden. En doordat veel van onze verpakkingen snelsluitend zijn is er geen tape voor nodig om ze dicht te plakken. Hoe milieuvriendelijk wil je het hebben?

Direct kartonnen stansdozen bestellen

Het is heel gemakkelijk om stansdozen voor verzenddoeleinden online te bestellen in onze webshop. Selecteer het juiste model verzenddoos, voer de gewenste breedte, hoogte en diepte in en geef aan hoeveel dozen je wilt dat we op maat maken. Vervolgens berekent ons systeem de kosten voor deze golfkartonnen postdozen en kun je indien gewenst direct de order plaatsen. Wij gaan er vervolgens mee aan de slag en leveren de dozen zo snel mogelijk. De verzending is binnen Nederland altijd gratis, of je nu in een klein dorp gevestigd zit of in een van onderstaande steden waar we reeds vele klanten van maatwerk postdozen voorzien:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Postdoos Model 0215
Postdoos Model 0427
Verhuisdoos op maat zonder handgrepen
Postdoos Model 0418

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695