Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Bezorging

Bezorging van kartonnen dozen

De bezorging van kartonnen dozen op maat doen we gewoon franco huis.
Wij maken natuurlijk niet alleen de dozen, maar we bezorgen je aankopen natuurlijk ook.
Om het je nog gemakkelijker te maken hebben wij verschillende vragen over de bezorging van kartonnen dozen op maat samengesteld.

Meer over de bezorging van kartonnen dozen

De meeste bestellingen worden door ons met een externe transporteur bezorgd. Alleen collies of producten met afwijkende maten en/of gewichten worden door een pakketdienst of per post bezorgd. Moeten wij leveren in een gebouw met meerdere verdiepingen? Houd er dan rekening mee dat onze transporteur de levering maar tot de begane grond aanbied.

Bij De Dozenstampers.nl werken we met verschillende bezorgtijden.
Kartonnen dozen of producten die op voorraad zijn en voor 13.00 uur (op werkdagen) worden besteld, worden meestal de volgende werkdag bezorgd tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

Dozen die op maat worden gemaakt worden doorgaans binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd.
Deze worden op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur bezorgd.
Wenst je andere tijden, dan kan je dat aangeven op de checkout pagina. Hiervoor gelden wel meerkosten.

Dat is ook mogelijk, je vindt ons adres op de contact pagina.

Soms komt het voor dat wij een fout hebben gemaakt en dat de bestelde dozen retour moeten.
Wij gaan dan in overleg zo snel als mogelijk de dozen opnieuw produceren en bezorgen.
We nemen dan bij de bezorging de foutieve dozen mee retour.

Binnen Nederland leveren wij in principe franco huis, Voor België geldt dit ook, maar berekenen wij wel een extra buitenland toeslag. Voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen zijn wij genoodzaakt om de bezorgkosten door te berekenen.
Dit i.v.m. Tol en Veerdiensten. Vraag hiervoor naar de extra tarieven. Ook kan het zijn dat er voor spoed opdrachten een extra tarief wordt berekend.

Producten zoals verpakkingstape verzenden wij gratis vanaf 75 euro (excl. btw).

De Dozenstampers.nl levert al je kartonnen dozen op maat in Nederland en België op 1 vooraf aangegeven afleveradres.

Het is niet mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een afhaalpunt of een postbus.
Wij bezorgen wij alleen op 1 vast adres in Nederland en België.

Na overleg bezorgd onze transporteur je goederen op 1 adres in *Nederland of België op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Bij afwijkende tijden betaald je meerkosten.

In principe heeft de vrachtwagen een laadklep, bij kleine pakketten of bij spoed opdrachten kan het zijn dat er een bestelauto zonder laadklep komt voorrijden.

Je kunt de bestelling op een ander adres laten bezorgen dan het factuuradres. In ons bestelproces kan je een ander afleveradres opgeven, zolang het in hetzelfde land is als het factuuradres.

Het kan voorkomen dat een bestelling uit meerdere pallets of verschillende type kartonnen dozen bestaat (b.v. dozen op maat of voorraaddozen of tape). Deze kunnen dan op verschillende momenten bezorgd worden.
Het kan ook zijn dat de leverdatum vertraging oploopt wegens productiestoringen of andere redenen, ook daarvan krijg je van ons een email bericht.

Je bestelling wordt maar een keer aangeboden door onze transporteur, dit heeft te maken het grote volume en kwetsbaarheid van kartonnen dozen.
Was er niemand aanwezig op het afgesproken afleveradres? Dan maken wij een nieuwe bezorgafspraak met je, maar dan zijn wij echter genoodzaakt om de volledige transportkosten van de vracht in rekening te brengen.
Ook is het verstandig om je telefoonnummer aan ons door te geven zodat onze transporteur je altijd telefonisch kan bereiken.