Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Stansdozen

Stansdozen

Stansdozen zijn kartonnen dozen die bij De Dozenstampers.nl worden vervaardigd d.m.v. het stansen van het karton met een stansmes. Door deze techniek zijn er andere mogelijkheden en vormen te geven aan een kartonnen verpakking. Denk b.v. aan inkepingen voor sluitingen, korte rilafstanden en nette uitstraling.

Wij hebben diverse modellen stansdozen in onze calculatiemodules, waarschijnlijk staat het model die je zoekt erbij. Is dit niet het geval, dan kunnen wij deze wel voor je maken.

Stansdozen kopen doe je op maat. Bekijk hieronder onze modellen en geef jouw eigen maten, kleur, kwaliteits-voorkeuren en het aantal dozen aan ons door.

Bereken hieronder je stansdozen op maat

Postdoos
Postdoos op maat
Postdoos brievenbus

Stansdoos op uw maat gestansd

Een stansdoos wordt geproduceerd bij De Dozenstampers.nl d.m.v. een stansmes.
Een stansmes is een houten plank met snijmessen en vouwlijnen. In deze houtenplank is een vorm uitgesneden die de contouren van de stansdoos bevatten. Deze vorm wordt met een computerprogramma getekend en digitaal naar de laser snijmachine gestuurd.

In de uitsparing die door het laseren is ontstaan, worden de hardmetalen snijmessen en vouwlijnen aangebracht. De messen worden rondom voorzien van een uitbreek rubber die ervoor zorgen dat het karton uit de vorm wordt gedrukt tijdens het productieproces. Stansmessen worden ook wel stansmallen of stansvormen genoemd.

Deze stansmessen worden opgesloten in het raam van een van onze stansmachines. De machines hebben een tegendrukplaat waarop het karton wordt gelegd. Door een excentrische beweging wordt de tegendrukplaat met het karton naar stansmes gebracht en wordt op deze manier de vorm uitgesneden.

Zo kunnen wij allerlei vormen geven aan de dozen, denk aan uitsparingen van de sluitklep, ronde vormen, korte rilafstanden enz. Je kunt naast de bovenstaande standaard modellen stansdozen ook andere modellen laten stanzen bij De Dozenstampers.nl.

Bestel je stansdozen online of doe een vrijblijvende

 

Belangrijke eigenschappen van stansdozen

De belangrijkste eigenschap van stansdozen zijn dat deze een zeer nette en mooi afgewerkte uitstraling hebben. Het is zijn echte representatieve dozen waarmee je voor de dag kunt komen!

Een andere goede eigenschap is dat deze stansdozen plano geleverd worden. Dit zorgt ervoor dat je ruimte bespaart in jouw magazijn. De dozen zijn heel gemakkelijk op te zetten d.m.v. een kliksysteem. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen formaat stansdozen op afroep bij ons te hebben. Zo bespaar je magazijnruimte en krijg je toch snel geleverd. Naast bovenstaande voordelen leveren wij tevens franco huis.

 

Stansdozen op maat

De stansmessen voor uw kartonnen stansdoos kunnen wij voor je naar wens laten vervaardigen. Wij kunnen een kartonnen stansdoos op jouw gewenste maat produceren. Hoge en lage aantallen zijn te berekenen op onze website. Tevens kunnen wij je stansdoos produceren uit alle gangbare kwaliteiten en soorten golfkarton. Geef de afmetingen, dikte karton en aantal op en bereken zelf de prijs.

 

Stansdozen van De Dozenstampers.nl

De Dozenstampers.nl biedt verschillende stansdozen in haar assortiment aan, namelijk: Model 0421, 0423, 0426, 0427 en 0400 enz. Elk model heeft zo zijn voordelen. Zo is Model 0427 een nette verzenddoos die makkelijk op te zetten is d.m.v. een kliksysteem. Magazijndoos 0435 is weer geschikt voor in je magazijnstellingen of in winkelschappen. Om platte producten zoals folders of kalenders netjes te verpakken is Model 0400 erg in trek. Wil je een gestansde bodem/deksel doos? Ga dan voor Model 0330. Alle modellen zijn op jouw gewenst formaat te produceren.

 

Meer informatie over stansdozen?

Wil je meer informatie over onze stansdozen? Vul dan het offerteformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan je ons ook direct bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

Stansmes Model 0421

stansmes 0426

Stansmes in stansmachine

Stansdegel De Dozenstampers.nl

Stansdoos opgezet

Stansdoos Model 0426

Gesloten

Stansdozen 0426 gesloten