Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Veelgestelde vragen

Veel gestelde vragen

Wij van de Dozenstampers.nl begrijpen dat er soms nog vragen zijn over onze webshop voor dozen op maat. Om het je nog gemakkelijker te maken hebben we deze hieronder de meest gestelde vragen beschreven.

Bekijk hieronder de meest gestelde vragen

Zo kunnen bedrijven, instellingen, stichtingen en particulieren bij De Dozenstampers.nl hun dozen op maat bestellen. Vele tevreden klanten gingen je voor.
Wij leveren niet aan wederverkopers.

Als je dozen op maat laat maken heb je geen recht op bedenktijd. Het laten maken van maatwerk producten valt daar buiten. De Wet kopen op afstand alsmede deze bedenktijd (14 dagen) geldt niet voor een ondernemer of B2B.

De gemiddelde levertijd van je bestelde dozen op maat bedraagt tussen de 5 en 10 werkdagen.
Dit hangt echter wel af van het type doos en kartonkwaliteit.

Wij hebben deze tijd nodig, omdat wij de dozen speciaal voor op jouw ingegeven formaat produceren en niet op voorraad hebben. In onze webshop zie je altijd de verwachte leverdatum.

Dat is zeker mogelijk, graag zelf, ons adres is De Steegen 3 5321 JZ te Hedel. Op de contact pagina vindt je een route omschrijving naar De Dozenstampers.nl. De koffie staat dan klaar!

Als u een specifiek model doos kiest zoals, een postdoos of magazijnbak hebben deze dozen plano afwijkende contouren t.o.v. een vouwdoos. Om deze aparte contouren te maken is een stansmes nodig. Een stansmes is een houtenplank waarin hardstalen vouw en snijmessen zijn aangebracht.

D.m.v. het stansmes in een stansmachine te plaatsen wordt de plano doos uit het karton gedrukt en verkrijg je de definitieve vorm. Deze stansmessen moet dan per afmeting en type stansdoos worden aangemaakt.

In de calculatiemodules in onze webshop dien je altijd de binnenmaten in te geven in milimeters (mm). Met uitzondering van kartonnen plaat Model 0914.

Wij hebben altijd de binnenwerkse maten van je dozen nodig.
En hanteren de volgende volgorde Lengte x Breedte x Hoogte.

Wanneer uw verpakte goederen worden gestapeld en uw dozen dan dragend zijn, is het raadzaam om een stevige kwaliteit golfkarton te kiezen. Dan raden wij in dat geval een doos uit de kwaliteit BC Golf golf aan. Hiervoor geldt echter ook: Hoe groter de doos, hoe dikker het karton.

Retourneren is niet mogelijk. Kartonnen dozen die je via de webshop De Dozenstampers.nl koopt worden speciaal, volgens de door jouw ingevoerde specificatie gemaakt.

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat wij de fout hebben gemaakt! Dan zullen wij deze dozen in overleg zo snel mogelijk opnieuw gaan maken. Bij de levering van de nieuwe dozen nemen wij de verkeerde mee retour.

Binnen Nederland leveren wij in principe franco huis, Voor België geldt dit ook, maar berekenen wij wel een extra buitenland toeslag. Voor de Waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen zijn wij genoodzaakt om de bezorgkosten door te berekenen.
Dit i.v.m. Tol en Veerdiensten. Vraag hiervoor naar de extra tarieven. Ook kan het zijn dat er voor spoed opdrachten een extra tarief wordt berekend.

Producten zoals verpakkingstape verzenden wij gratis vanaf 75 euro (excl. btw).

Wij leveren ook je dozen op maat in België, maar voor het transport berekenen wij wel een extra buitenland toeslag. Deze wordt op de afrekenpagina bij het invullen van het land bij de totalen opgeteld.

Bedrijven en stichtingen moeten een geldige K.v.K inschrijving hebben. Deze krijgen dan op de betaalpagina de keus uit vooraf betalen of achteraf betalen op factuur.

Wij hanteren bij betaling op factuur altijd een betalingstermijn van 14 dagen na uitlevering van de goederen. Zo heeft de directie van De Dozenstampers.nl heeft altijd het recht om vooruitbetaling of deelbetaling te vragen.

Particulieren hebben de mogelijkheid om per vooruitbetaling, via onze betaalmodules of op een andere overeen gekomen manier te betalen. Na ontvangst van je betaling nemen we je bestelling in behandeling.

Onze transporteur bezorgd jouw kartonnen dozen op 1 adres in *Nederland en België op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Het kan zijn dat jij gevestigd bent in een gebouw met meerdere verdiepingen! Dan dien je rekening mee te houden dat de chauffeur jouw bestelling maar tot de begane grond aanbied.

Zijn er afwijkende los tijden? Dan brengen wij meerkosten in rekening.

De meeste van onze transporteurs hebben een vrachtwagen met laadklep.
Het kan zijn dat bij kleine pakketten of bij spoedbestellingen
een bestelauto zonder laadklep je dozen komt bezorgen. De vrachtwagens hebben in de meeste gevallen een palletwagen bij zich.

De Dozenstampers.nl levert je dozen op maat in de standaard karton kleuren bruin en/of wit.
De bruine kwaliteit golfkarton is van buiten bruin en van binnen bruin.
De witte kwaliteit golfkarton is van buiten wit en van binnen bruin.

In onze calculatiemodules zijn alleen de Exportdozen en Palletdozen in een zwaardere kwaliteit
te berekenen. Als je een
ander type doos in een zwaardere kwaliteit wenst, neem dan contact met De Dozenstampers.nl op voor een offerte op maat.

Dat is natuurlijk mogelijk, ga in het navigatiemenu onder het kopje informatie naar proefmodellen en vraag je proefdoos op maat aan. Tref je daar je model doos niet aan? Vul dan in het offerteformulier de specificaties in zoals, je wensen, de binnenafmetingen, het model, kwaliteit en kleur op. Dan krijgt je z.s.m. antwoord wat wij voor je kunnen betekenen.

Voor het maken en versturen van de proefdoos zijn wij genoodzaakt om een kostprijs in rekening te brengen. Deze prijzen worden getoond op de calculatie pagina van het proefmodel.

Omdat wij je kartonnen dozen op maat produceren moeten er diverse machines worden ingesteld. Deze machines hebben voordat ze zijn ingesteld een aantal vellen karton nodig om de maat van je doos te bepalen.

Omdat er risico bestaat op afstel problemen kopen wij het golfkarton om jouw doos op maat te maken altijd ruim in. Als alles goed gaat heb je kans op een overlevering van max. 10%. Heel soms gaat er bij het afstellen meer karton verloren als normaal. Dan krijg je een onderlevering van maximaal 10% op de door jouw bestelde dozen.

Verschillende modellen kartonnen dozen kan je laten voorzien van hangrepen. Dit wordt aangeduid in onze calculatiemodules of je een doos met of zonder handgrepen wilt. Deze handrepen bestaan uit een uitgestansde ovaal van 90×30 mm.

Deze ovaal zit aan de bovenzijde nog vast in de doos en heeft een rillijn die naar binnen wordt  gevouwen. De handgreep zit standaard in het midden van de 2 breedte maten en ongeveer 65 mm van de hoogte van de doos, tenzij dit niet goed uitkomt. De Dozenstampers.nl bepalen altijd zelf op welke hoogte zij deze aanbrengen.

Wij van De Dozenstampers.nl proberen je dozen zo goed als mogelijk te produceren. Bovendien willen wij onze klanten de beste service verlenen. Heb je een klacht over het geleverd product? Dan staan wij staan altijd open voor je klacht. Deze dien je dan te versturen naar info@dozenstampers.nl.

Wij van De Dozenstampers.nl proberen je zo goed als mogelijk te helpen. Bovendien willen wij onze klanten de beste service verlenen. Heb je desondanks toch een probleem aangetroffen op onze website of heb je een suggestie? Dan staan wij staan altijd open voor je feedback. Graag zelfs!

Stuur dan een email naar roger@dozenstampers.nl

“Waar gehakt wordt vallen spaanders”, dat geldt ook voor ons. Oh nee, voor ons geldt “Waar dozen gestampt wordt vallen snippers”

Zonder gekheid, als wij onverhoopt een fout hebben gemaakt is dat erg vervelend!.
Daarom wij gaan dat zo spoedig mogelijk proberen op te lossen. Stuur dan een email naar info@dozenstampers.nl. Dan nemen wij snel contact met je op.
Of geef ons een belletje op 073-5995786.