Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bedrijven, instellingen, stichtingen en particulieren.

Gemiddeld tussen de 5 en 10 werkdagen.

Dat is ook mogelijk, u vindt ons adres op de contact pagina.

Dat is helaas niet mogelijk, omdat wij de dozen voor u op maat maken. Tenzij de fout bij De Dozenstampers.nl ligt, dan zullen we deze natuurlijk zo snel als mogelijk herstellen.

Binnen Nederland en België leveren wij franco huis, uitgezonderd zijn de waddeneilanden en Zeeuws-Vlaanderen. Vraag hiervoor naar de extra tarieven.

Wij leveren ook uw dozen op maat in België.

Bedrijven die een geldige K.v.K. inschrijving hebben de keus uit vooraf betalen via onze betaalmodules of achteraf op factuur.

Bij betaling op factuur hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen na uitlevering.
De directie van De Dozenstampers.nl heeft altijd het recht om vooruitbetaling te vragen.

Particulieren betalen altijd vooraf via onze betaal modules of anders overeen gekomen.
Na ontvangst van uw betaling zullen wij uw order in bestelling nemen.

Na overleg met u bezorgd onze transporteur uw goederen op 1 adres in *Nederland en België op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

Bij afwijkende tijden betaald u meerkosten.

In principe heeft de vrachtwagen een laadklep, bij kleine pakketten of bij spoed opdrachten kan het zijn dat er een bestelauto zonder laadklep komt voorrijden.

Wij hebben de kleur bruin/bruin of wit/bruin in ons assortiment.

Ja dat is ook mogelijk, alleen niet in onze calculatie modules, die hanteren een goede allround kwaliteit.

Indien u een zwaardere uitvoering of andere golf soort wenst, neem dan contact met De Dozenstampers.nl op.

Ja dat is mogelijk, geef in ons offerte formulier aan dat u een proefdoos wilt ontvangen. Geef het gewenste model (fefco), afmeting, kleur en kwaliteit op en wij zorgen dat u deze z.s.m in huis heeft.

Voor het maken van de proefdoos zijn geen kosten verbonden, echter voor het versturen van de proefdoos berekenen wij 20 euro excl. 21 % BTW transportkosten.

Omdat wij al uw kartonnen dozen op maat produceren moeten er diverse machines worden ingesteld. Deze machines hebben voordat ze zijn ingesteld een aantal karton vellen nodig om de maat van uw doos te bepalen.

Omdat er risico bestaat op afstel problemen kopen wij het golfkarton om uw doos op maat te maken altijd ruim in. Als alles goed gaat heeft u kans op een overlevering van max. 10%. Heel soms gaan er bij het afstellen teveel karton vellen verloren en krijgt u een onderlevering van maximaal 10%.

U kunt verschillende modellen kartonnen dozen laten voorzien van hangrepen in onze calculatiemodules. Deze handrepen bestaan uit een uitgestansde ovaal van 90×30 mm.

Deze ovaal zit aan de bovenzijde nog vast in uw doos en heeft een rillijn die naar binnen wordt  gevouwen. De handgreep zit standaard in het midden van de breedte maat en ongeveer 65 mm van de hoogte van uw doos, tenzij dit niet goed uitkomt.