Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Kartonnen platen

Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn zeer geschikt om als tussenlegvellen te gebruiken voor gestapelde dozen.
Maar worden ook gebruikt als beschermingsplaat voor in je dozen.

Daarnaast zijn deze kartonnen platen ook gebruiken als afdekkarton voor je producten.
Op deze manier blijven de producten schoon.
Eigenlijk zijn er talloze toepassingen voor kartonnen platen te vinden.

Bereken hieronder je kartonnen platen op maat

Kartonnen huls Model 0914

Kartonnen platen op maat

Karton platen zijn te bestellen bij De Dozenstampers.nl op ieder gewenst formaat, tot een maximum afmeting van (BxL) 2400×5000 mm of (BxL) 2800×2400 mm. Met of zonder vouwlijnen, zo heb je altijd een geschikte kartonnen plaat die je zelf niet meer hoeft te bewerken.

In de golfrichting is de kartonnen plaat eenvoudig te vouwen, maar tegen de golfrichting in is deze erg stijf en haast niet te buigen. Zo produceren wij dagelijks vele platen karton op maat. Bij de grotere volumes is de minimale karton afslag 500 mm, voor kortere maten berekenen wij een kleine meerprijs.
Bereken online de prijs of vraag een aan.

 

Wij kunnen je kartonnen platen produceren uit alle gangbare golfkarton kwaliteiten zoals de enkele E, B, C, en de dubbele EE, EB en BC golfsoorten. Deze platen van gerecycled golfkarton zijn milieuvriendelijk. In onze calculatiemodules bieden wij de enkele golf E, B, C en dubbele golf BC golf aan.

 

Modellen karton platen

De Dozenstampers.nl biedt verschillende standaard modellen kartonnen platen aan: Model 0110, 0914, 0951 en 0970. Elk model heeft zo zijn eigen voordelen. Zo beschikt Model 0914 over vier vouwlijnen en is deze kartonnen plaat gevouwen een rolbuffer. Door het gebruik van deze rolbuffer kan je een overtollige ruimte in je dozen opvullen, of je product erin wikkelen.

Model 0951 daarentegen is weer speciaal ontworpen om producten in dozen te scheiden, of als afdekplaat voor pallets te gebruiken. Model 0970 is speciaal ontworpen om de hoeken van een product te beschermen.

Zoals bovenstaand al kort benoemd zijn de kartonnen platen in verschillende kwaliteitsvormen te bestellen. Hiernaast bieden wij de kartonnen platen aan in de kleur bruin/bruin en wit/bruin.

 

Karton platen kopen

Zoals bovenstaand benoemd zijn er talloze toepassingen voor kartonnen platen te vinden. Op de pagina informatie vindt je meer over de kwaliteiten van onze kartonnen platen. Maar wil je kartonnen platen op maat kopen? Bereken deze dan in onze calculatie modules, met deze bereken tools kan je gemakkelijk en snel je gewenste kartonnen plaat (of andere producten) op maat bestellen.

Kies eerst het model en geef vervolgens de gewenste maten in mm op (lengte, breedte en eventuele hoogte). Maak dan je keuze wat betreft de kleur, kwaliteit, aantal en bestel jouw kartonnen platen op maat. Ons team gaat vervolgens vakkundig met je bestelling aan de slag.
De kartonnen platen wordt binnen 5 tot 10 dagen gratis bezorgd.

Kom je er niet uit of zijn er andere vragen?
Dan kan je uiteraard ons ook direct bellen. Wij helpen je graag verder!
Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 073-5995786. Of stuur ons een