Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Kartonnen platen

Kartonnen platen

Kartonnen platen zijn zeer geschikt om als tussenlegvellen te gebruiken voor gestapelde dozen. Door deze golfkartonnen platen te gebruiken, blijven uw pallets stabiel waardoor uw pallets niet zullen omvallen. Daarnaast kunt u de karton plaat ook gebruiken als afdekkarton voor op pallets. Op deze manier blijven uw producten schoon en verminderd u de kans op schade wanneer u de producten van de pallet afhaalt. Eigenlijk zijn er talloze toepassingen voor kartonnen platen te vinden. Heeft u kartonplaten op maat nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Bereken hieronder vrijblijvend uw kartonnen platen op maat

voorbeelden kartonnen platen

Kartonnen platen op maat

Karton platen zijn te betellen bij De Dozenstampers.nl op ieder gewenst formaat, tot een maximum afmeting van (BxL) 2400×5000 mm of (BxL) 2800×2400 mm. Met of zonder vouwlijnen. Zo heeft u altijd een geschikte kartonnen plaat voor uw doos op maat.

Bij grotere volumes is de minimale karton afslag 500 mm, voor kortere maten berekenen wij een kleine meerprijs.

Wij kunnen uw kartonnen platen produceren uit alle gangbare golfkarton kwaliteiten zoals de enkele E, B, C, en de dubbele EE, EB en BC golfsoorten. Deze platen van gerecycled golfkarton zijn milieuvriendelijk. In onze calculatiemodules bieden wij de E, B, C en BC golf aan.

Modellen karton platen

Dozenstampers biedt verschillende standaard modellen: Model 0110, 0914, 0951 en 0970. Elk model heeft zo zijn eigen voordelen. Zo beschikt Model 0914 over vier vouwlijnen en is de kartonnen plaat voorzien van een rolbuffer. Door middel van deze rolbuffer wordt een extra stootrand aan de plaat toegevoegd. Model 0951 daarentegen is weer speciaal ontworpen om producten in dozen te scheiden. Model 0970 is speciaal ontworpen om de hoeken van een product te beschermen.

Zoals bovenstaand al kort benoemd zijn de kartonnen platen in verschillende kwaliteitsvormen te bestellen. Hiernaast bieden wij de kartonnen platen in de kleur bruin en wit.

Karton platen kopen

Zoals bovenstaand benoemd zijn er talloze toepassingen voor kartonnen platen te vinden. Wilt u meer informatie over onze kartonnen platen of wilt u karton platen kopen? Op dozenstampers.nl kunt u gemakkelijk en snel uw gewenste kartonnen plaat (of andere producten) op maat bestellen. Kies eerst het model en geef vervolgens de gewenste buitenmaten in mm op (lengte, breedte, hoogte). Maak hiernaast uw keuze wat betreft de kleur en de kwaliteit. Ons team gaat vervolgens vakkundig met uw bestelling aan de slag. Uw kartonnen platen wordt binnen 5 tot 10 dagen gratis bezorgd.

Komt u er niet uit of heeft u andere vragen? Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.