Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Cart

Privacy policy

Privacy verklaring

Privacyverklaring van De Dozenstampers.nl

De Dozenstampers.nl handelsnaam van Kartonnage Hedel (KvK 64209695, De Steegen 3, 5321 JZ Hedel), hierna aan te duiden als De Dozenstampers.nl is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. De Dozenstampers.nl (hierna: ‘wij’) vindt de bescherming van persoonsgegeven van groot belang. Wij verwerken jouw gegevens dan ook met de mogelijke zorgvuldigheid. Met deze privacyverklaring informeren wij jou over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

  1. Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wij verwerken persoonsgegevens over jou omdat jij gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer je gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over jouw interesses en voorkeuren.

Aan ons verstrekte gegevens

Als je met De Dozenstampers.nl een overeenkomst aangaat, hebben wij de volgende persoonsgegevens van jou nodig.

  1. naam en adres;
  2. contactgegevens (zoals een (mobiel)telefoonnummer en e-mailadres);
  3. geslacht;
  4. bedrijfsgegevens (BTW nummer, inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel);
  5. Eventuele inloggegevens aangaande de online website en of andere diensten (zoals: social media, Google-diensten);
  6. financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen)

Gegevens over jouw gebruik van onze diensten

Als je gebruikt maakt van de diensten van De Dozenstampers.nl of anderszins contact met ons hebt (bijv. websitebezoek of aanmelden nieuwsbrief), verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het exacte gebruik dat jij ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:

  1. gegevens die betrekking hebben op jouw apparatuur, zoals een IP-adres of een ander nummer, browser, besturingssysteem, serviceprovider, schermresolutie;
  2. surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies;
  3. Openbare data verkregen van het internet en sociale profielen;
  4. Indien je e-mails van ons ontvangt, registreren wij de interacties (open- en klikgedrag);

Het uitgangspunt daarbij is dat De Dozenstampers.nl niet meer persoonsgegevens zal verwerken dan noodzakelijk is voor de hieronder beschreven doeleinden.

  1.   Rechtsgronden van de verwerkingen

De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

  1. Noodzakelijk voor het uitvoeren van een overeenkomst met jou
  2. Wettelijke verplichting
  3. Gerechtvaardigde (marketing-) belangen van De Dozenstampers.nl
  4. Toestemming van de gebruiker

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, fraudepreventie, onderzoek en analyse naar eigen diensten, juridische zaken. In het geval van gerechtvaardigd belang maken we een afweging of dit belang groter is dan jouw privacybelang. Indien je bezwaar wilt maken op de manier waarop wij met persoonsgegevens omgaan, dan kun je een mail sturen naar: info@dozenstampers.nl.

  1.   Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Wij gebruiken je persoonsgegevens om de services te kunnen leveren waar je om vraagt. Je persoonsgegevens worden door De Dozenstampers.nl verwerkt voor de volgende doeleinden:

  1. Het opbouwen en onderhouden van klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en (samenwerking)partners, onder meer voor commerciële doeleinden [grondslag: 1, 2, 3].
  2. Voor het uitvoeren van de met jou gesloten overeenkomst(en) betreft de dienstverlening, waaronder het verwerken van financiële administraties [grondslag: 1, 2].
  3. Het bieden van klantenservice, inclusief de service rondom het kopen van diensten en het afhandelen van verzoeken of (support)vragen [grondslag: 1, 3, 4].
  4. Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie met tot ons netwerk behorende samenwerkingspartners (o.a. leveranciers, webbouwers en reclamebureaus) om proactief contact op te nemen met klanten in het kader van servicevragen en het verbeteren van de prestaties van de dienstverlening [grondslag: 1, 3].
  5. Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering en diensten te verbeteren [grondslag: 3].
  6. Om te kunnen communiceren via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, social media, website, post) vanuit zowel service- als marketingoogpunt [grondslag: 1, 3, 4].
  7. Jou benaderen met wijzigingen van de dienstverlening of andere (commerciële) informatie. Je hebt daarbij altijd de mogelijkheid om je hiervoor af te melden door op de afmeldlink te klikken of door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze je dit kunt doen [grondslag: 1, 3].
  8. Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op jouw persoonlijke voorkeur af te stemmen [grondslag: 3].
  9. Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande diensten [grondslag: 3].
  10. Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten [grondslag: 2, 3].

Het analyseren van cookies op onze websites. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op jouw persoonlijke voorkeur af te stemmen. Dit doen we alleen met jouw toestemming [grondslag: 3, 4].

  1. Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

De Dozenstampers.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende categorieën van persoonsgegevens:

Contactformulier Max. 2 jaar
Sollicitatieformulier Max. 2 jaar
Aanvraag via e-mail Max. 2 jaar
Overige formulieren Max. 2 jaar
Aanvraag online prijscalculatie Max. 2 jaar
Website inlogaccount Max. 2 jaar na opzegging account
Nieuwsbriefinschrijving Tot het moment van uitschrijving voor de nieuwsbrief
Klantgegevens Max. 7 jaar (met inbegrip van de gegevens die verzonden zijn via bovenstaande methoden, doch uitsluitend indien er sprake is van een commerciële relatie)
  1. Delen van persoonsgegevens met derden

De Dozenstampers.nl verstrekt jouw persoonsgegevens niet met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. De Dozenstampers.nl gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als ‘verwerkers’ (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners). Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met De Dozenstampers.nl.

Privacybeleid andere websites

Op de website van De Dozenstampers.nl zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. De Dozenstampers.nl kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van je gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het privacybeleid van de desbetreffende website te lezen.

  1. Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

De Dozenstampers.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone of andere apparatuur. De Dozenstampers.nl gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Ze worden gebruikt om de website beter te laten functioneren, het gebruik van de website gemakkelijker te maken en om te meten of bezoekers makkelijk de gewenste informatie kunnen vinden op onze website.

Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Als je geen cookies wenst, kun je die weigeren. Je kunt je ook afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Lees in onze cookieverklaring meer over hoe wij omgaan met cookies.

  1. Social media, Chat en Whatsapp

Je kunt er voor kiezen om met ons te chatten, contact op te nemen via onze social mediapagina’s zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram en Pinterest of via Whatsapp. Wanneer je ons volgt op een van deze social media kanalen of contact met ons opneemt, krijgen wij mogelijk toegang tot een deel van je profielgegevens. Op de gegevens die wij van je krijgen via deze platforms is deze privacyverklaring van toepassing. Het gebruik van social media zelf is je eigen verantwoordelijkheid. Deze privacyverklaring is niet van toepassing op hoe social mediaplatforms omgaan met de door jouw verstrekte data. Lees daarom de privacyverklaring van het social mediakanaal door.

  1. Nieuwsbrief

De Dozenstampers.nl brengt een nieuwsbrief uit om klanten en geïnteresseerden op de hoogte te houden van nieuws op het gebied van online marketing, onze diensten en aanverwante zaken. Als je met De Dozenstampers.nl een overeenkomst aangaat of je op de website aanmeldt voor de nieuwsbrief, worden je gegevens automatisch aan de lijst met abonnees toegevoegd. Onderaan iedere mailing vind je de mogelijkheid om je contactgegevens aan te passen of om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt je te allen tijde afmelden door een mail te sturen naar info@dozenstampers.nl.

  1. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door
De Dozenstampers.nl en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt je verzoek sturen naar info@dozenstampers.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

De Dozenstampers.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Identificatie

Bij het indienen van het verzoek kunnen we je om een kopie van je identiteitsbewijs vragen, zodat we er zeker van kunnen zijn dat het verzoek door jou is ingediend en we je persoonsgegevens niet aan de verkeerde partij verstrekken of onterecht wijzigingen aanbrengen in jouw gegevens.

  1. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

De Dozenstampers.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan. We hebben onder andere de volgende maatregelen genomen om jouw gegevens te beschermen:

  1. De website van De Dozenstampers.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat. Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  2. Apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware en de laatste updates.
  3. Toegang tot persoonsgegevens is encrypted.
  4. Alle medewerkers van De Dozenstampers.nl die toegang hebben tot persoonsgegevens hebben een geheimhoudingsplicht ondertekent.

Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@dozenstampers.nl.

  1. Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen en typfouten worden voorbehouden. Wij streven ernaar om deze website zo nauwkeurig en volledig mogelijk te laten zijn. De informatie op deze website kan zonder een voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden. De Dozenstampers.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid op de inhoud van de website.

Je bent zelf verantwoordelijkheid voor de keuze van het gebruik van deze website. Eveneens ben je verantwoordelijk wanneer je gebruik maakt van de informatie die je op www.dozenstampers.nl vindt.

  1. Contactgegevens

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze privacyverklaring kun je contact opnemen met:

De Dozenstampers.nl
De Steegen 3
5321 JZ Hedel
Tel. 073-5995786
E-mail: info@dozenstampers.nl

Je kunt ook altijd contact opnemen via: https://www.dozenstampers.nl/contact/

  1. Wijzigingen in het privacybeleid

De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. De Dozenstampers.nl behoudt zich het recht voor dit privacybeleid aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend worden gemaakt. De Dozenstampers.nl  adviseert dan ook om regelmatig deze pagina te bekijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. Het huidige privacybeleid is bijgewerkt op 16-05-2018.

Wat zijn handgrepen?

Handgrepen zijn uitsparingen die wij in uw doos kunnen maken om het tillen te vereenvoudigen. Er komen dan 2 handgrepen in de doos.

In de breedte van de doos komt dan links en rechts gecentreerd een handgreep op ongeveer 65 mm van de bovenzijde van de gevouwen doos.
(bij opmerkingen kunt u eventueel een andere afstand maat opgeven of aangeven dat de handgreep er helemaal moet worden uitgestansd)

De handgreep zit aan de bovenzijde nog vast en wordt er dus niet helemaal eruit uitgestansd. Deze handgreep kunt u d.m.v een vouwlijn naar binnen vouwen.
Onze handgrepen hebben een grote van ongeveer 90×30 mm

Uw doos moet minimaal 180 mm breed zijn om deze te voorzien van een handgreep.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Uit wat voor kleur karton kan ik kiezen?

Bij De Dozenstampers.nl kunt u kiezen uit de onderstaande kleuren golfkarton.

 bruin
(buitenzijde bruin / binnenzijde bruin)

wit
(buitenzijde wit / binnenzijde bruin).

Wij hanteren voor uw kartonnen doos op maat goede standaard kartonkwaliteiten.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Richtlijn voor keuze kartonkwaliteit waaruit mijn vouwdozen moeten worden gemaakt.

KARTON SOORT KRAFT ENKELE GOLF KRAFT ENKELE GOLF KRAFT DUBBELE GOLF
KARTON DIKTE
B golf 2,8 mm C golf 3,6 mm BC golf 6,6 mm
VOOR INHOUD GEWICHT 0 tot 5 kg 0 tot 10 kg 0 tot 20 kg
RICHTLIJN DOOS MAAT 200 x 150 x 150 mm 350 x 350 x 350 mm 600 x 600 x 600 mm
KWETSBAARHEID VAN UW PRODUCT niet erg
matig wel

De Dozenstampers.nl levert uw kartonnen dozen op maat in een goede standaard kartonsoort met aan de buitenzijde een lichte kraftliner.

Vaak leveren andere producenten of handelshuizen een veel lichtere kwaliteit karton. Dit gebeurt vaak om de prijs te kunnen drukken, en daardoor krijgt u een minder sterke doos. Bij ons krijgt u méér waar voor uw geld, en leveren wij goede service en karton kwaliteit.

U BLIJFT TEN ALLE TIJDEN ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR UW KARTON KEUZE. VRAAG BIJ TWIJFEL EEN KARTON SAMPLE AAN OF NEEM CONTACT MET ONS OP.

De Dozenstampers.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons aangeboden kwaliteit golfkarton en uw keuze n.a.v. deze tabel.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

SAMENSTELLING GOLFKARTON

Samenstelling karton B golf 2,8 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 100 We / 135 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 110 TL

Samenstelling karton C golf 3,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 100 We / 135 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 110 TL

Samenstelling karton BC golf 6,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KLT / 100 We / 80 We / 100 We / 120 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 80 We / 100 We / 110 TL

KL(W)= kraftliner (wit) – We= wellestof – TL= testliner – DUW= duplex wit

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij lengte?

In het invulvak LENGTE vult u de lengte (binnen)maat van uw gewenste doos in.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm).
De lengte is altijd het grootste grondoppervlak.

Meet de buitenmaten van uw product nauwkeurig op en tel bij uw gemeten maten 5 tot 8 mm extra op. Zodoende komt uw product niet strak in de doos te zitten.
Tenzij u dit natuurlijk niet wilt.

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de doos afmeting. Tel de dikte van uw beschermmiddel bij uw gemeten maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

 

Wat moet ik invullen bij breedte?

In het invulvak BREEDTE vult u de breedte (binnen)maat van uw gewenste doos in.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm).
De breedte is altijd het kleinste grondoppervlak.

Meet de buitenmaten van uw product nauwkeurig op en tel bij uw gemeten maten 5 tot 8 mm extra op. Zodoende komt uw product niet strak in de doos te zitten.
Tenzij u dit natuurlijk niet wilt.

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de doos afmeting. Tel de dikte van uw beschermmiddel bij uw gemeten maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij hoogte?

In het invulvak HOOGTE vult u de hoogte (binnen)maat van uw gewenste doos in.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm)

Meet de buitenmaten van uw product nauwkeurig op en tel bij uw gemeten maten 2 tot 4 mm extra op. Zodoende komt uw product niet strak in de doos te zitten.
Tenzij u dit natuurlijk niet wilt.

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de doos afmeting. Tel de dikte van uw beschermmiddel bij uw gemeten maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

 

Wat moet ik invullen bij lengte?

In het invulvak LENGTE vult u de lengte maat van uw gewenste plaatafmeting in.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm).
De lengte is altijd de maat tegen de golfrichting in.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij breedte?

In het invulvak BREEDTE vult u de breedte maat van uw gewenste plaatafmeting in.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm).
De breedte is altijd de maat die evenwijdig loopt met de golfrichting.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

SAMENSTELLING GOLFKARTON

Samenstelling karton E golf 1,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 90 We / 135 TL
Wit golfkarton = 40 DUW / 90 We / 135 TL

Samenstelling karton B golf 2,8 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 100 We / 135 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 110 TL

Samenstelling karton C golf 3,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 100 We / 135 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 110 TL

Samenstelling karton BC golf 6,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KLT / 100 We / 80 We / 100 We / 120 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 80 We / 100 We / 110 TL

KL(W)= kraftliner (wit) – We= wellestof – TL= testliner – DUW= duplex wit

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

SAMENSTELLING GOLFKARTON

Samenstelling karton E golf 1,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 90 We / 135 TL
Wit golfkarton = 40 DUW / 90 We / 135 TL

Samenstelling karton B golf 2,8 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 100 We / 135 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 110 TL

Samenstelling karton C golf 3,6 mm
Bruin golfkarton = 135 KL / 100 We / 135 TL
Wit golfkarton = 135 KLW / 100 We / 110 TL

KL(W)= kraftliner (wit) – We= wellestof – TL= testliner – DUW= duplex wit

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

 

SAMENSTELLING GOLFKARTON

Samenstelling karton BC Light 7 mm
Bruin golfkarton = 140 KL / 100 We / 100 We / 100 We / 170 TL

Samenstelling karton BC Medium 7 mm
Bruin golfkarton = 186 KL / 140 We / 100 We / 140 We /1 70 TL

Samenstelling karton BC Heavy 7 mm
Bruin golfkarton = 186 KL / 140 We / 170 TL / 140 We / 186 KL

KL= kraftliner – We= wellestof – TL= testliner

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

 

Waarom heb ik een stansmes nodig?

Een stansdoos wordt geproduceerd bij De Dozenstampers.nl d.m.v. een stansmes.
Dit stansmes dient ervoor om de vorm van uw doos uit te snijden uit het golfkarton.
Voor elk nieuw formaat stansdoos is elke keer een nieuwe stansmes nodig

Wat is een dan een stansmes?

Een stansmes is een houten plank met snijmessen en vouwlijnen. In deze houtenplank is een vorm uitgesneden die de contouren van de stansdoos bevatten. Deze vorm wordt met een computerprogramma getekend en digitaal naar de laser snijmachine gestuurd.

In de uitsparing die door het laseren is ontstaan, worden de hardmetalen snijmessen en vouwlijnen aangebracht. De messen worden rondom voorzien van een uitbreek rubber die ervoor zorgen dat het karton uit de vorm wordt gedrukt tijdens het productieproces.
Stansmessen worden ook wel stansmallen of stansvormen genoemd.

 

 

 Zo ziet een stansmes eruit die in de stansmachine  is gemonteerd.

 

 

Het aanmaken van dit stansmes wordt door De Dozenstampers.nl verzorgd. Het stansmes blijft uw eigendom. Indien u vooraf heeft opgegeven dat u het stansmes meegestuurd wilt hebben met uw goederen, sturen wij het mee. U heeft er immers voor betaald.

Anders blijft het stansmes bij De Dozenstampers.nl, dit voor eventuele voor repeat orders, dan hoeft u het niet op te sturen. Het stansmes is uw eigendom en dient u zelf te verzekeren, ook als het in ons bezit is.

De Dozenstampers.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade van buitenaf, brand en/of diefstal.

Indien u al een stansmes bij De Dozenstampers.nl heeft laten maken voor uw gewenste afmetingen.
klik dan de optie “IK HEB AL EEN STANSMES” aan.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Waarom zijn exportdozen alleen in het bruin verkrijgbaar?

Exportdozen zijn alleen in het bruin verkrijgbaar, omdat deze uit een hele sterke karton soort worden gemaakt en deze kwaliteiten niet in het wit verkrijgbaar zijn.

 bruin
(buitenzijde bruin / binnenzijde bruin)

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Richtlijn voor keuze kartonkwaliteit waaruit mijn stansdozen moeten worden gemaakt.

KARTON SOORT KRAFT BUITEN ENKELE GOLF KRAFT BUITEN  ENKELE GOLF KRAFT BUITEN ENKELE GOLF
KARTON DIKTE
E golf 1,5 mm B golf 2,8 mm C golf 3,6 mm
VOOR INHOUD GEWICHT 0 tot 1 kg 0 tot 2,5 kg 0 tot 4 kg
RICHTLIJN DOOS MAAT 50 x 50 x 25 mm 130 x 100 x 80 mm 200 x 150 x 120 mm
RICHTLIJN UITSTRALING erg goed
goed goed

De Dozenstampers.nl levert uw kartonnen dozen op maat in een goede standaard kartonsoort met aan de buitenzijde een lichte kraftliner.

Vaak leveren andere producenten of handelshuizen een veel lichtere kwaliteit karton. Dit gebeurt vaak om de prijs te kunnen drukken, en daardoor krijgt u een minder sterke doos. Bij ons krijgt u méér waar voor uw geld, en leveren wij goede service en karton kwaliteit.

U BLIJFT TEN ALLE TIJDEN ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR UW KARTON KEUZE. VRAAG BIJ TWIJFEL EEN KARTON SAMPLE AAN OF NEEM CONTACT MET ONS OP.

De Dozenstampers.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons aangeboden kwaliteit golfkarton en uw keuze n.a.v. deze tabel.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij hoogte B?

In het invulvak HOOGTE B vult u de kleinste hoogte (binnen)maat van de uw gewenste magazijnbak in. Dit is de maat van de voorzijde
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm)

Meet de buitenmaten van uw product nauwkeurig op en tel bij uw gemeten maten 2 tot 4 mm extra op. Zodoende komt uw product niet strak in de doos te zitten.
Tenzij u dit natuurlijk niet wilt.

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de doos afmeting. Tel de dikte van uw beschermmiddel bij uw gemeten maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij hoogte?

In het invulvak HOOGTE vult u de grootste hoogte (binnen)maat van de uw gewenste magazijnbak in. Dit is de maat van de achterzijde.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm)

Meet de buitenmaten van uw product nauwkeurig op en tel bij uw gemeten maten 2 tot 4 mm extra op. Zodoende komt uw product niet strak in de doos te zitten.
Tenzij u dit natuurlijk niet wilt.

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de doos afmeting. Tel de dikte van uw beschermmiddel bij uw gemeten maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij hoogte?

In het invulvak HOOGTE vult u de buitenwerkse hoogtemaat in van de opgerolde kartonnen plaat.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm)

De buitenmaten van de buffers kunnen +/- 1 tot 3 mm afwijken bij productie. Houdt hier rekening mee. Dit is afhankelijk van het gebruik van de rolbuffer

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de buffers in een doos. Tel dan ook de dikte van de beschermmiddelen bij uw maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

 

Wat moet ik invullen bij breedte?

In het invulvak BREEDTE vult u de buitenwerkse breedtemaat in van de opgerolde kartonnen plaat.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm)

De buitenmaten van de buffers kunnen +/- 1 tot 3 mm afwijken bij productie. Houdt hier rekening mee. Dit is afhankelijk van het gebruik van de rolbuffer

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de buffers in een doos. Tel dan ook de dikte van de beschermmiddelen bij uw maten op

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij lengte?

In het invulvak LENGTE vult u de lengtemaat in van de opgerolde kartonnen plaat.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm)

De buitenmaten van de buffers kunnen +/- 1 tot 3 mm afwijken bij productie. Houdt hier rekening mee. Dit is afhankelijk van het gebruik van de rolbuffer

Als u een beschermende folie of hoekbeschermers gebruikt (b.v. bubbelfolie, eps schuim enz.) moet u daar ook rekening mee te houden met het bepalen van de buffers in een doos. Tel dan ook de dikte van de beschermmiddelen bij uw maten op.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786

Wat moet ik invullen bij lengte?

In het invulvak LENGTE vult u de lengte maat van uw gewenste plaatafmeting in.
Geef de maat op in millimeters (1 cm = 10 mm).
De lengte is altijd de maat tegen de golfrichting in.

Heeft u nog vragen stuur ons gerust een email info@dozenstampers.nl
Uiteraard kunt u ons ook bellen.
U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786