Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Verpakkingsdozen

Wilt u een product verzenden en heeft u hiervoor verpakkingsdozen nodig? Dan bent u bij De Dozenstampers.nl op de goede plek. Bij ons heeft u een groot aanbod aan diverse soorten verpakkingsdozen. Naast ons brede aanbod van diverse verpakkingsdozen is het bij ons ook mogelijk om verpakkingsdozen speciaal op maat voor uw producten uit te werken. Geen uitdaging is ons te gek dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op zodat u de perfecte verpakkingsdoos voor uw producten in handen hebt.

Kartonnen verpakkingsdozen

Bij ons kunt u terecht voor vele soorten verpakkingsdozen. Ons assortiment rijkt van kleine tot  grote en van smalle tot brede verpakkingsdozen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om verpakkingsdozen speciaal op maat te laten maken.

Ons online golfkarton assortiment bestaat uit de onderstaande kwaliteiten:

  • E golf: heeft een kartondikte van ±1,6 millimeter.
  • B golf: heeft een kartondikte van ±2,8 millimeter.
  • C golf: heeft een kartondikte van ±3,6 millimeter.
  • BC golf: heeft een kartondikte van ±6,6 millimeter.

Verpakkingsdozen op maat

Wanneer uw ideale verpakkingsdoos niet direct in ons assortiment zit, kunt u er voor kiezen om een verpakkingsdoos te kiezen die niet helemaal aansluit op uw product. Maar dit is bij De Dozenstampers.nl nergens voor nodig. Bij ons is het namelijk ook mogelijk om dozen speciaal op maat te bestellen. Een keuze voor een doos die speciaal op de afmetingen van uw producten is afgestemd heeft voor u ook vele voordelen. Zo kost het minder tijd om een product te verpakken omdat de doos precies aansluit bij het product en u het product dus alleen nog maar in de doos hoeft te stoppen voor de verzending. Daarnaast is het ook milieuvriendelijker. Wanneer u uw producten moet versturen in verpakkingsdozen met een te groot formaat, moet u de doos opvullen om het product goed te beschermen tegen eventuele stoten tijdens het transport. Deze opvulmaterialen zijn bij een verpakkingsdoos op maat niet nodig en dit zorgt ervoor dat u minder opvulmateriaal nodig zal hebben. Het verpakken van uw product in een goed aansluitende verpakkingsdoos biedt naast dat het tijd en opvulmateriaal bespaart ook de beste bescherming voor het product zelf wat zeker niet onbelangrijk is.

Verpakkingsdozen

Verpakkingsdozen online

Het bestellen van verpakkingsdozen gaat bij ons erg gemakkelijk en snel. Op onze website bestelt u namelijk eenvoudig en zonder problemen uw ideale verpakkingsdoos. Daarnaast bent u ook voor een professioneel en persoonlijk advies bij ons ook helemaal op het goede adres dus neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft.

STUUR ONS EEN BERICHT


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

CONTACT

 

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 64209695

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten