Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Verpakkingsdozen

Wil je een product verzenden en heb je hiervoor verpakkingsdozen nodig? Dan ben je bij De Dozenstampers.nl op de goede plek. Bij ons tref je een groot aanbod van diverse soorten verpakkingsdozen aan. Naast ons brede aanbod van kartonnen producten is het bij ons ook mogelijk om verpakkingsdozen speciaal op maat voor jouw producten uit te werken. Geen uitdaging is ons te gek dus twijfel niet en neem gerust contact met ons op zodat jij de perfecte verpakkingsdoos voor jouw producten in handen hebt.

 

Kartonnen verpakkingsdozen

Bij ons kan je terecht voor vele soorten verpakkingsdozen. Ons assortiment reikt van kleine tot  grote en van smalle tot brede verpakkingsdozen. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om verpakkingsdozen speciaal op maat te laten maken.

Ons online golfkarton assortiment bestaat uit de onderstaande golfkarton kwaliteiten:

 • E golf: Dit is een enkele golf en heeft een kartondikte van ±1,5 millimeter.
 • B golf: Dit is een enkele golf en heeft een kartondikte van ±2,8 millimeter.
 • C golf: Dit is een enkele golf en heeft een kartondikte van ±3,6 millimeter.
 • BC golf: Dit is een dubbele golf en heeft een kartondikte van ±6,6 millimeter.

 

Verpakkingsdozen op maat

Wanneer jouw ideale verpakkingsdoos niet direct in ons assortiment zit, kan je er voor kiezen om een verpakkingsdoos te kiezen die niet helemaal aansluit op uw product. Maar dit is bij De Dozenstampers.nl nergens voor nodig! Bij ons is het namelijk ook mogelijk om dozen speciaal op maat te bestellen.

De keuze voor een doos die speciaal op de afmetingen van jouw producten is afgestemd heeft ook voor jou vele voordelen. Zo kost het minder tijd om een product te verpakken omdat de doos precies aansluit bij het product en jij het product dus alleen nog maar in een passende doos hoeft te stoppen voor de verzending.

Daarnaast is het ook milieuvriendelijker. Wanneer je jouw producten moet versturen in verpakkingsdozen met een te groot formaat, moet je de doos opvullen om het product goed te beschermen tegen eventuele stoten tijdens het transport. Deze opvulmaterialen zijn bij een verpakkingsdoos op maat meestal niet nodig en dit zorgt ervoor dat je minder opvulmateriaal nodig zal hebben.

Het verpakken van je product in een goed aansluitende verpakkingsdoos biedt naast dat het tijd en opvulmateriaal bespaart ook de beste bescherming voor het product zelf, wat zeker niet onbelangrijk is.

Verpakkingsdozen

 

Verpakkingsdozen online

Het bestellen van verpakkingsdozen gaat bij ons erg gemakkelijk en snel. Op onze website bestel je namelijk eenvoudig en zonder problemen jouw ideale verpakkingsdoos. Daarnaast ben je ook voor een professioneel en persoonlijk advies bij ons ook helemaal op het goede adres dus neem gerust contact met ons op wanneer je vragen hebt.

STUUR ONS EEN BERICHT


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten