Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Palletdozen

Palletdozen

De palletdoos is in de meeste gevallen een Amerikaanse vouwdoos. Bij deze soort doos is het formaat afgestemd op Europallets van 1200×800 mm of Blokpallets van 1200×1000 mm. Palletdozen zijn perfect voor volume producten, bulkgoederen en luchtvracht te verpakken.

Bereken hieronder vrijblijvend uw palletdozen op maat

Fefco 0201

Fefco 0201

Uitstekend geschikt voor bulkgoederen, als omdoos voor kleine dozen, goederen opslag enz. Palletdozen hebben een groot volume en zijn veelzijdig te gebruiken.
De Dozenstampers.nl kunnen uw palletdozen op maat ook in extra stevige kwaliteiten leveren, neem dan contact met ons op.

Kies uit Model 0201 of
Model 0200 deze is
eventueel aan te vullen met een losse deksel
Model 0452 of
Model 0454

 

Fefco 0200 laadklep

Fefco 0200 laadklep

Palletdozen met of zonder deksel zijn verkrijgbaar in diverse soorten golfkarton en uitvoerbaar met of zonder laadklep. Een laadklep maakt het in en uit laden gemakkelijk. Losse golfkartonnen palletvoeten zijn ook leverbaar.

Eigenschappen palletdozen

  1. Formaat afgestemd op pallets (Europallets, blokpallets)
  2. Stevig golfkarton
  3. Verkrijgbaar met laadklep
  4. Geschikt voor export

 

Palletdoos in ieder gewenst formaat

Gebruikt u andere pallets dan Europallets of Blokpallets? Een palletdoos kan in ieder gewenst formaat geproduceerd worden en is dus ook een doos op maat. Het is van belang dat een pallet stabiel geladen wordt. Dozen horen niet uit te steken. Door middel van het juiste formaat palletdoos wordt dit tegengegaan en blijven producten onbeschadigd. Een doos op maat biedt dus betere bescherming van uw product. Hiernaast verminderd dit eventuele opvulling. Hiernaast is een doos op maat vaak een goedkopere optie.

Palletdozen worden voorzien van een uitgestansde laadklep of omvouwbare laadklep. Dit is voor het makkelijk laden en ontladen van uw producten. Wij kunnen uw palletdoos produceren uit alle gangbare kwaliteiten zoals, de dubbele BC en CA golf en zelfs uit een driedubbele CAA golf.

Voor de handling van zware goederen kunnen palletdozen gebruikt worden die uit bodem-huls-deksel bestaan. De bodem en deksels zijn in verschillende varianten te produceren. Afhankelijk van uw proces en product. Diverse types palletdozen zijn onder andere fefco 0200, 0201. Deze zijn te vinden in het FEFCO boek.

De palletdoos is een goed alternatief voor een houten krat. Voor exportlanden waar houten pallets niet welkom zijn, hebben wij ook kartonnen palletpoten die makkelijk onder de dozen zijn te plakken.
Tevens zijn onze dozen gemaakt van gerecycled golfkarton en dus milieuvriendelijk.

 

Dozenstampers palletdozen

Sinds 1986 produceert Dozenstampers een breed scala aan golfkartonnen dozen, waaronder palletdozen. Dozenstampers biedt dozen voor scherpe prijzen die snel en gratis bij u aan huis geleverd worden. Wij leveren graag onze kartonnen dozen naar wensen en behoeften van de klant. Uw wens staat dan ook altijd centraal bij ons. Met een team van ervaren specialisten stampen wij graag uw (pallet)doos op maat.

U kunt uw palletdozen direct online berekenen en bestellen op Dozenstampers.nl in drie eenvoudige stappen:

  1. Kies uw soort doos op maat
  2. Kies uw model doos
  3. Bereken en bestel

Zit uw doos er niet tussen? Vraag dan gerust een offerte aan.

Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.