Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Palletdozen

Palletdozen

Onze Palletdozen zijn in de meeste gevallen een Amerikaanse vouwdoos.
Palletdozen zijn grotere vouwdozen die passen op Euro pallets van 1200×800 mm
of Blok pallets van 1200×1000 mm.

De dozen voor een europallet hebben meestal een inwendige grondmaat van 1180×780 mm en
voor blok pallets een grondformaat van 1180×980 mm. De hoogte varieert van 400 tot 1000 mm.  Dit kan je zelf aangeven in onze calculators.

[icon_counter flip_box_style=”advanced” box_border_style=”solid” box_border_size=”1″ icon_type=”custom” icon_img=”12284|https://www.dozenstampers.nl/wp-content/uploads/Palletdoos_Model-0200.png” img_width=”230″ block_title_front=”Palletdoos Model 0200″ block_text_color=”#424242″ block_front_color=”#eeeeee” box_border_color=”#dfdfdf” block_title_back=”Palletdoos Model 0200″ block_desc_back=”Palletdozen Model 0200 met of zonder deksel zijn verkrijgbaar in diverse soorten golfkarton.
Losse golfkartonnen palletvoeten zijn ook leverbaar.” block_back_text_color=”#ffffff” block_back_color=”#81d742″ box_border_color_back=”#81d742″ cont_align=”on” el_class=”product-flip-box-wrapper” title_font_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”16″ title_font_line_height=”26″ desc_font_size=”15″ desc_font_line_height=”22″]

Kies uit Model 0200 of
Model 0201
Model 0200 is aan te vullen met een losse deksel
Model 0452 of
Model 0454

[icon_counter flip_box_style=”advanced” box_border_style=”solid” box_border_size=”1″ icon_type=”custom” icon_img=”11718|https://www.dozenstampers.nl/wp-content/uploads/Pallet-doos-Model-0201.jpg” img_width=”230″ block_title_front=”Palletdoos Model 0201″ block_text_color=”#424242″ block_front_color=”#eeeeee” box_border_color=”#dfdfdf” block_title_back=”Palletdoos Model 0201″ block_desc_back=”Uitstekend geschikt voor bulkgoederen, als omdoos voor kleine dozen, goederen opslag enz. Palletdozen hebben een groot volume en zijn veelzijdig te gebruiken.
De Dozenstampers.nl kunnen je palletdozen op maat ook in extra stevige kwaliteiten leveren.” block_back_text_color=”#ffffff” block_back_color=”#81d742″ box_border_color_back=”#81d742″ cont_align=”on” el_class=”product-flip-box-wrapper” title_font_style=”font-weight:bold;” title_font_size=”16″ title_font_line_height=”26″ desc_font_size=”15″ desc_font_line_height=”22″]

Bereken hieronder je palletdozen op maat

Eigenschappen palletdozen

Goede eigenschappen van palletdozen

Stevig golfkarton.
Verkrijgbaar met laadklep.
Geschikt voor export.
Formaat afgestemd op pallets (Europallets, blokpallets).

 

Palletdoos in ieder gewenst formaat

Gebruik jij andere pallets dan Europallets of Blokpallets? Een palletdoos kan in ieder gewenst formaat geproduceerd worden en is dus ook een doos op maat. Dozen horen eigenlijk niet buiten de pallet te steken. Het is van belang dat een pallet met losse dozen binnen het pallet formaat geladen wordt, gebruik hiervoor een palletdoos die op maat gemaakt is.

Door middel van het juiste formaat palletdoos wordt dit tegengegaan en blijven producten onbeschadigd. Een doos op maat biedt dus betere bescherming van je product. Hiernaast verminderd dit eventuele opvulling en is een doos op maat vaak een goedkopere optie.

Palletdozen kunnen worden voorzien van een uitgestansde laadklep of omvouwbare laadklep. Dit is voor het makkelijk laden en ontladen van de producten. Wij kunnen je palletdoos produceren uit alle gangbare kwaliteiten zoals, de dubbele golven: BC 6,6 mm, BC Light, BC MEDIUM en BC Heavy.

Voor de handling van zware goederen kunnen palletdozen gebruikt worden die uit bodem-huls-deksel bestaan. Deze kartonnen hulzen met eventueel bodem en/of deksels zijn in verschillende varianten te produceren. Afhankelijk van je inpakproces en product. Standaard types palletdozen zijn onder andere Model 0200, 0201. Deze zijn te vinden in het FEFCO boek.

 

Palletdozen kopen bij Dozenstampers

Sinds 1986 produceert De Dozenstampers.nl een breed scala aan golfkartonnen dozen, waaronder palletdozen. De Dozenstampers.nl biedt dozen voor scherpe prijzen, die snel en gratis bij je aan huis geleverd worden. Met een team van ervaren specialisten stampen wij graag jouw (pallet)doos op maat.

Je palletdozen direct online berekenen en bestellen op De Dozenstampers.nl.
In drie eenvoudige stappen:

  1. Kies je soort doos
  2. Kies het model doos
  3. Bereken en bestel

Zit je doos er niet tussen? Vraag dan gerust een aan.

Uiteraard kan je ons ook direct bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 073-5995786.