Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Transportdozen

Bescherm je goederen in sterke transportdozen

Tijdens transport of verzending wil je natuurlijk dat jouw goederen onbeschadigd blijven. Op zoek naar een stevige transportdoos om goederen in te transporteren? De Dozenstampers.nl biedt een breed assortiment van transportdozen in verschillende voor de export geschikte kartonkwaliteiten.

Transportdoos op maat

Zo min mogelijk transportkosten? Ga dan voor een transportdoos op maat. Met een kartonnen doos op maat is het betalen voor overtollige ruimte namelijk verleden tijd! Naast vermindering van transportkosten is het product minder kwetsbaar tijdens verzending. Het product heeft namelijk minder ruimte om in de doos te gaan verschuiven. Hiernaast is er geen duur opvulmateriaal meer nodig, de aansluitende kartonnen doos geeft op zichzelf voldoende bescherming. Een doos op maat bestellen? Wij maken graag jouw transportdoos op maat. Je kunt de dozen al bestellen vanaf 100 stuks.

Transportdozen van De Dozenstampers.nl

De Dozenstampers.nl is dé leverancier binnen de dozenbranche. Zij bieden een breed assortiment aan transportdozen aan. Zo zijn er kartonnen dozen met aan de onderzijde overlappende kleppen, kartonnen dozen met overlappende kleppen aan beide zijdes en kartonnen dozen met aansluitende kleppen.

Hiernaast worden transportdozen in verschillende kwaliteiten geleverd, namelijk in de kwaliteiten BC light, BC medium en BC heavy. Deze kartonnen dozen zijn speciaal ontworpen voor het verzenden van zware producten. Benieuwd naar de beste transport doos voor jouw product? Onze experts geven je graag advies.

Bestel gemakkelijk op De Dozenstampers.nl

Onze artikelen zijn gemakkelijk te bestellen op dozenstampers.nl, namelijk in drie eenvoudige stappen:

 1. Kies exportdozen
 2. Kies het model doos
 3. Geef je inwendige maten op en zie de prijs en bestel gemakkelijk online

De Dozenstampers.nl levert binnen 5 tot 10 werkdagen gratis binnen Nederland en België.

Vragen over onze transport dozen of andere artikelen? Wij helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 073-5995786 of door het invullen van het contactformulier.

Transportdozen

STUUR ONS EEN BERICHT


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten