Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Kartonnen dozen

De Dozenstampers.nl is een familiebedrijf met de strategie om jouw totaal leverancier van golfkartonnen verpakkingen op maat te worden. De Dozenstampers.nl produceert kartonnen dozen die aan al je wensen voldoen, niets is ons te gek en we staan klaar voor nieuwe uitdagingen.

 

Kartonnen doos advies

Weet je niet welke kartonnen doos het beste is voor jouw product? Dan kan je deze vraag altijd bij ons stellen en krijg je altijd een persoonlijk en professioneel advies.

De Dozenstampers.nl heeft een breed assortiment uit verschillende kartonnen dozen waardoor er gegarandeerd een kartonnen doos in ons assortiment aanwezig is die volledig aan sluit bij je product.

Ons assortiment bestaat uit de volgende kartonnen dozen:

Het grote voordeel van vouwdozen is dat vouwdozen niet alleen een beschermende werking hebben, maar dat deze dozen ook makkelijk stapelbaar zijn voor bijvoorbeeld in een container.

Er zijn talloze toepassingen voor kartonnen platen. Zo zijn ze zeer geschikt als tussenvellen voor gestapelde dozen en zijn ze te gebruiken als afdekkarton voor pallets.

Wanneer je product een bijzondere hoogte heeft, zoals schilderijen, dan kunt u het beste voor de wikkeldoos kiezen omdat deze kartonnen dozen zich kenmerken doordat deze plano geleverd worden en gemakkelijk om het product heen sluit.

Palletdozen zijn afgestemd op het formaat van Europallets of Blokpallets. Palletdozen zijn perfect voor volume producten, bulkgoederen of om luchtvracht te verpakken.

Postdozen zijn zonder tape te sluiten waardoor ze zeer geschikt zijn om uw product makkelijk te verpakken en/of te presenteren.

Dekseldozen bestaan uit een bodem en/of een deksel en zijn in diverse varianten te verkrijgen.
Bodem opzetten, product erin en deksel erop! Gemakkelijk weer te openen.

De kokerdozen bij De Dozenstampers.nl worden geproduceerd uit gerecycled golfkarton en daardoor zijn ze zeer milieuvriendelijk. Daarnaast is het handig dat de kokerdozen stapelbaar zijn.

 

Kartonnen dozen

 

Grote kartonnen dozen

Ook wanneer je op zoek bent naar grote kartonnen dozen ben je bij De Dozenstampers.nl op het juiste adres. Maar wat is groot? Zo hebben we palletdozen in ons assortiment maar wanneer je op zoek bent naar een grotere kartonnen doos, of een grote doos speciaal op maat, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Niets is ons te gek en we gaan graag iedere uitdaging aan om een doos te ontwerpen die jouw product op de best mogelijke manier verpakt.

Kartonnen dozen kopen

De Dozenstampers.nl is hét adres om online kartonnen dozen te kopen. Al onze kartonnen dozen worden geproduceerd naar wens van de kant en geen afmeting is ons te gek. Wij denken mee in  verpakkingsoplossingen op maat.

Heb je nog vragen over ons of over kartonnen dozen op maat, twijfel dan niet en stuur ons een bericht.

STUUR ONS EEN BERICHT


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten