Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Postdozen

Postdozen

Postdozen zijn zeer geschikt om je product makkelijk te verpakken en te verzenden per post.
Bij deze postdozen hoef je geen tape te gebruiken voor het sluiten van de doos.

Deze postdozen worden voor jouw op maat gemaakt.

Postdozen kopen doe je op maat. Bekijk hieronder onze modellen en geef je eigen maten, kleur, kwaliteits-voorkeuren en het aantal dozen aan ons door.

Bereken hieronder je postdozen op maat

Brievenbus doos
postdozen
Postdoos Model 0418
Postdoos
Postdoos op maat
Postdoos brievenbus

Postdoos op maat gestansd

Een postdoos is de beste oplossing voor het verzenden van producten per post, het worden daarom ook wel stansdozen of verzenddozen genoemd. Deze dozen zijn geschikt voor verschillende producten als kleding, boeken en/of elektronica.

 

Postdozen van De Dozenstampers.nl

De Dozenstampers.nl heeft verschillende postdozen in haar assortiment, namelijk: Model 0421, 0426, 0427 en de kalenderverpakking 0400 (zie bovenstaande afbeeldingen). Elk model heeft zo zijn voordelen. Het zijn allemaal nette verzenddozen die gemakkelijk op te zetten zijn d.m.v. een kliksysteem. Alle modellen zijn naar jouw gewenst formaat te produceren.

Postdozen komen in verschillende vormen en maten voor. Deze verzenddozen gaan allemaal aan de bovenzijde open d.m.v een bovenklep. Zo zijn er postdozen met 1 insteekklep (Model 0421), postdozen met 1 insteekklep en 2 stofkleppen (Model 0426) en postdozen met 1 insteek, 2 stof en 2 borgkleppen die in de zijkant schuiven (Model 0427).

Deze laatst genoemde postdozen (Model 0427) bieden tevens een extra bescherming tegen samendrukking. Bovendien zijn er ook nog Postdozen die voorzien zijn van een extra slotje zodat deze niet open gaan. Op deze manier kunnen de dozen niet open gaan tijdens transport.
Voor dit type postdozen moet je een

 

Belangrijke eigenschappen van postdozen

Een aantal belangrijke eigenschappen van postdozen zijn;
Representatief, nette uitstraling.
Stevig, minder transportschade.
Makkelijk op te zetten, snel inpakken.
Plano geleverd, scheelt magazijnruimte
Verkrijgbaar in brievenbus formaat, minder verzendkosten.

Onze postdozen zijn representatief doordat deze netjes zijn afgewerkt, dit geeft de doos een nette uitstraling. De sterkte eigenschap zorgt ervoor dat de inhoud niet snel zal beschadigen tijdens het transport. Door het kliksysteem zijn deze dozen snel op te zetten, wat erg veel tijd bespaard tijdens het inpakken, immers tijd is geld. Daarnaast is het ook mogelijk om extra lage postdozen te bestellen die door de brievenbus passen, voor bijvoorbeeld folders of kalenders. Zo bespaar je al gauw een paar euro op iedere verzending! Dan is het geen “belstuk”.

 

Stansdozen op maat

Postdozen worden ook wel stansdozen genoemd, door de speciale vorm van deze dozen worden zij geproduceerd d.m.v. een stansmes Bij het stansen worden vormen uitgesneden, vouwlijnen en eventuele perforeerlijnen gemaakt. Om stansdozen te vervaardigen is een stansmes nodig.

Deze stansmessen kunnen wij op jouw eigen formaat laten vervaardigen. Wij kunnen je kartonnen stansdoos in je gewenst formaat produceren, mits deze binnen het machine formaat past. Hoge en lage aantallen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen stansdozen produceren uit vele kwaliteiten golfkarton.

Tevens hebben wij ook nog een ruime keus uit standaard postdozen waarvan wij al een stansmes hebben. Hiervoor hoef je geen stansmes te laten maken.

 

Postdozen kopen

Wil je meer informatie over onze Postdozen of wil je deze stansdozen kopen? Vul dan het offerteformulier in, dan nemen wij direct contact met je op.
Uiteraard mag je ons ook direct bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 073-5995786.