Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Postdozen

Postdozen

Postdozen zijn zeer geschikt om uw product makkelijk te verpakken en/of te presenteren.
Bij deze postdozen hoef je geen tape te gebruiken voor het sluiten van de doos.
Maar wel is een verzegeling met een stukje tape raadzaam.
Deze postdozen worden voor u op maat gemaakt.

Post dozen kopen doe je op maat. Bekijk hieronder onze modellen en geef uw eigen maten, kleur, kwaliteit-voorkeuren en het aantal dozen aan ons door.

Bereken hieronder uw postdozen op maat

voorbeelden postdozen

Brievenbus doos
postdozen
Postdozen op maat
Postdoos
Postdoos op maat
Postdoos brievenbus

Over de postdoos

Een postdoos is de beste oplossing voor het verzenden van uw producten, het worden daarom ook wel verzenddozen genoemd. Postdozen zijn geschikt voor verschillende producten als kleding en elektronica. Postdozen komen in verschillende vormen en maten. Zo zijn er postdozen met een sluitstrip, postdozen met een boven klep en postdozen met fixatie. Postdozen met een boven klep gaan open aan de bovenzijde van de doos. Deze dozen bieden extra bescherming tegen samendrukking. Postdozen met fixatie zijn voorzien van een folie aan de binnenzijde. Op deze manier kunnen producten niet verschuiven tijdens transport.

Offerte aanvragen

 

Belangrijke eigenschappen van postdozen

Een belangrijke eigenschap is dat deze postdozen sterk zijn en ervoor zorgen dat de inhoud niet beschadigd zal raken tijdens het transport. De dozen worden namelijk niet platgedrukt wanneer ze onderin een postzak komen bijvoorbeeld. Daarnaast is het ook mogelijk om extra dunne dozen te bestellen die door de brievenbus passen, voor bijvoorbeeld folders of kalenders. Zo bespaart u al gauw een paar euro op iedere verzending! Naast bovenstaande voordelen zijn postdozen snel in elkaar te zetten.

Stansdozen op maat

Postdozen hebben een speciale vorm en worden uitgestanst. Bij het stansen worden vormen uitgesneden, vouwlijnen en eventuele perforeerlijnen gemaakt. Om stansdozen te vervaardigen is een stansmes nodig.

Deze stansmessen kunnen wij voor u naar wens laten vervaardigen. Wij kunnen uw kartonnen stansdoos in ieder gewenst formaat produceren. Hoge en lage aantallen behoren ook tot de mogelijkheden. Wij kunnen uw stansdoos produceren uit alle gangbare kwaliteiten en soorten golfkarton.

Postdozen van Dozenstampers

Dozenstampers biedt verschillende postdozen in haar assortiment, namelijk: Model 0421, 0426, 0427 en 0400 (zie bovenstaande afbeeldingen). Elk model heeft zo zijn voordelen. Zo is Model 0421 een nette verzenddoos die makkelijk op te zetten is d.m.v. een kliksysteem. Alle modellen zijn naar gewenst formaat te produceren.

Postdozen kopen

Wilt u meer informatie over onze Postdozen of wilt u postdozen kopen? Vul dan het offerteformulier in, dan nemen wij direct contact met u op.
Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.