Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Verzenddozen

Verzenddozen voor verzenden van jouw producten

Op zoek naar verzenddozen op maat gemaakt voor jouw producten? Onze stansdozen zijn uitermate geschikt om jouw producten te verpakken en/of te presenteren. Doordat we gebruik maken van vouwsluitingen bij onze postdozen hoeven deze dozen niet gesloten te worden met tape, maar dit wordt natuurlijk altijd aangeraden om de doos te verzegelen. We maken graag voor jouw een doos op maat, zodat je product(en) er altijd perfect in passen en veilig bij je klant geleverd kunnen worden.

 

 

Verzenddozen op maat

We hebben een flinke voorraad aan verzenddozen in veel verschillende maten. Op deze manier kunnen we snel een groot aantal dozen leveren aan onze klanten. Heb je liever een verzenddoos op maat? Dit is natuurlijk ook mogelijk bij ons. Als dozenproducent kunnen we ieder formaat doos in eigen huis produceren. Verzenddozen dragen bij aan een gestroomlijnde logistiek binnen je bedrijf. Wij denken daarom graag met je mee over eventuele verpakkingsoplossingen en brainstormen graag met je.

 

Verzenddozen met deksel

Dekseldozen bestaan uit een bodem en/of een deksel. Er zijn verschillende varianten van deze verzenddoos beschikbaar, maar allen hebben vanzelfsprekend een deksel. De afmetingen kunnen we natuurlijk op maat leveren en daarnaast zijn er ook diverse manieren van opzetten, met of zonder plakband. Zo zijn er bijvoorbeeld ook dekseldozen met eenzelfde sluiting als een Amerikaanse vouwdoos.

 

Verzenddoos snel geleverd

Wij weten als geen ander dat de kartonnen verzenddozen een belangrijke schakel zijn binnen jouw bedrijf. Daarom leveren wij de dozen die we op voorraad hebben binnen 24 uur uit. Voor onze verzenddozen op maat hanteren we een levertijd van ongeveer 5 á 10 werkdagen. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of geef ons een belletje.

Verzenddozen op maat

STUUR ONS EEN BERICHT


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten