Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Cart

Verzenddozen

Dozen voor verzenden van uw producten

Op zoek naar verzenddozen op maat gemaakt voor uw producten? Onze dozen zijn uitermate geschikt om uw producten te verpakken en/of te presenteren. Doordat we gebruik maken van vouwsluitingen hoeven de dozen niet gesloten te worden met tape, maar dit wordt natuurlijk altijd aangeraden om de doos te verzegelen. We maken graag voor u een doos op maat, zodat uw product(en) er altijd perfect in passen en veilig bij uw klant geleverd kunnen worden.

Verzenddozen op maat

We hebben een flinke voorraad aan verzenddozen in veel verschillende maten. Op deze manier kunnen we snel een groot aantal dozen leveren aan onze klanten. Heeft u liever een verzenddoos op maat? Dit is natuurlijk ook mogelijk bij ons. Als dozenproducent kunnen we ieder formaat doos in eigen huis produceren. Verzenddozen dragen bij aan een gestroomlijnde logistiek voor uw bedrijf. Wij denken daarom graag met u mee over de verpakkingsoplossingen en brainstormen hierbij over formaat, kleur en kwaliteit.

Verzenddozen met deksel

Dekseldozen bestaan uit een bodem en/of een deksel. Er zijn verschillende varianten van deze verzenddoos beschikbaar, maar allen hebben vanzelfsprekend een deksel. De afmetingen kunnen we natuurlijk op maat leveren en daarnaast zijn er ook diverse manieren van opzetten, met of zonder plakband. Zo zijn er bijvoorbeeld ook dekseldozen met eenzelfde sluiting als een Amerikaanse vouwdoos.

Verzenddoos snel geleverd

Wij weten als geen ander dat de kartonnen verzenddozen een belangrijke schakel zijn binnen uw bedrijf. Daarom leveren wij de dozen die we op voorraad hebben binnen 24 uur uit. Voor onze verzenddozen op maat hanteren we een levertijd van ongeveer 5 á 10 werkdagen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of geef ons een belletje.

Verzenddozen op maat

STUUR ONS EEN BERICHT


Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

CONTACT

 

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 64209695

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–15:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten