Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Cart

Vouwdozen

Vouwdozen

Een vouwdoos is een golfkartonnen verpakking waar producten in kunnen worden opgeborgen, verpakt en verzonden. Met als doel zo een beschermende en stapelbare container te verkrijgen. Deze kartonnen vouwdozen worden bij De Dozenstampers.nl voor u op maat gefabriceerd.

Bereken hieronder vrijblijvend uw vouwdozen op maat

voorbeelden vouwdozen

Vouwdoos

Verschillende vouwdozen

Wij produceren verschillende type’s vouwdozen. Voorbeelden zijn o.a. Amerikaanse vouwdozen, palletdozen, kokerdozen, dekseldozen, harmonica dozen enz. op ons moderne machine park. Meer weten over de verschillende soorten dozen? Lees hieronder verder.

Bereken uw doos op maat

Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is wereldwijd de meest gebruikte doos. De doos kan en wordt dan ook voor enorm veel verschillende doeleinden gebruikt. Dankzij het eenvoudige ontwerp is de doos voordelig en op grote schaal te produceren. De doos wordt zowel aan de onder- als bovenkant dichtgevouwen met de vier flappen.

Vouwdoos

Palletdozen

In de meeste gevallen is een palletdoos ook een Amerikaanse vouwdoos, maar zoals de naam palletdozen al aangeeft wordt het formaat van deze dozen afgestemd op Europallets van 1200×800 mm of Blokpallets van 1200×1000 mm. Deze dozen zijn perfect voor het verpakken van volume producten, bulkgoederen en luchtvracht.

Vouwdozen palletdoos

Kokerdozen

Ook kokerdozen zijn een variant op de vouwdozen. Net zoals de palletdoos heeft deze kokerdoos ook bijzondere formaten, in de vorm van een koker. Natuurlijk produceren we ook deze doos in ieder gewenst formaat!

Vouwdozen kokerdoos

Dekseldozen

Een dekseldoos is een doos die bestaat uit twee delen, namelijk de bodem en de deksel. Producten van verschillende hoogtes kunnen door middel van deze dozen makkelijk verzonden worden. Hiernaast is de dekseldoos zeer gemakkelijk op te zetten. Dekseldozen worden vaak gebruikt om drukwerk of briefpapier te verpakken.

Wikkeldozen

Producten met bijzondere hoogtes worden vaak verpakt in de zogeheten wikkeldoos. Een wikkeldoos wordt om een product gevouwen en gesloten met tape of lijm. Producten met bijzondere hoogtes worden vaak in dit soort vouwdozen verpakt. Dit zijn producten als spiegels en schilderijen.

Autolockdozen

Autolockdozen zijn vouwdozen met zelfsluitende bodem. De bodem van een autolockdoos sluit namelijk automatisch bij het opzetten van de doos. Deze dozen worden vaak gebruikt binnen e-commerce en logistiek. De automatisch sluitende bodem neemt een extra handeling weg en is hierdoor eenvoudiger en sneller op te zetten.

Vouwdozen bij Dozenstampers

Dozenstampers is al sinds 1986 actief in het produceren van golfkartonnen dozen. Ons team vindt graag samen met u de juiste verpakking voor uw product en produceert deze vervolgens op maat voor u. U wensen en behoeften staan hierbij centraal.

Bestel uw vouwdozen online

U kunt uw vouwdozen direct online berekenen en bestellen.

Uiteraard kunt u ons ook direct bellen. U kunt ons bereiken op

telefoonnummer 073-5995786.