Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Vouwdozen

Vouwdozen

Onze stevige vouwdozen van golfkarton zijn een algemene verpakking waarin producten in kunnen worden opgeborgen, verpakt en verzonden. Met als doel zo een beschermende en stapelbare container te verkrijgen.

Dit type doos wordt het meest gebruikt in magazijnen van bedrijven en door webwinkeliers om goederen veilig te verzenden. Zo zijn er vele standaard formaten verkrijgbaar maar, voor minder geld heb je dozen op maat besteld! Deze voordelige kartonnen vouwdozen worden bij De Dozenstampers.nl op jouw maat gefabriceerd.

Bereken hieronder je vouwdozen op maat

Vouwdoos

Verschillende modellen vouwdozen

De Dozenstampers.nl is al sinds 1986 actief in het produceren van golfkartonnen dozen op maat.
Wij produceren verschillende type’s vouwdozen. Voorbeelden zijn o.a. Amerikaanse vouwdozen, palletdozen, kokerdozen, dekseldozen, exportdozen enz. op ons moderne machine park.

In onze calculatie modules vindt je altijd de juiste vouwdoos voor jouw product en bovendien zelf te berekenen. Wij produceren deze dozen op jouw maat en bovendien voor een voordelige prijs en gratis bezorgd. Of het nu tien stuks of een volle pallet betreft!

Meer weten over de verschillende soorten vouwdozen? Lees hieronder verder.

Bereken zelf je doos op maat en zie wat je bespaart!

 

Amerikaanse vouwdoos

De Amerikaanse vouwdoos is wereldwijd de meest gebruikte doos. Deze doos kan en wordt dan ook voor enorm veel verschillende doeleinden gebruikt. Dankzij het eenvoudige ontwerp is de doos voordelig en op grote schaal te produceren. De doos wordt zowel aan de onder- als bovenkant dichtgevouwen met de vier flappen en gesloten met tape.

Vouwdoos

 

Palletdozen

In de meeste gevallen is een palletdoos ook een Amerikaanse Vouwdoos, maar zoals de naam palletdozen al aangeeft wordt het formaat van deze dozen afgestemd op Europallets van 1200×800 mm of Blokpallets van 1200×1000 mm. Deze dozen zijn perfect voor het verpakken van volume producten, bulkgoederen en te gebruiken als omdoos.

Vouwdozen palletdoos

 

Kokerdozen

Ook kokerdozen zijn een variant op de vouwdozen. Net zoals de palletdoos heeft deze kokerdoos ook bijzondere formaten, in de vorm van een rechthoekige koker. Ideaal als alternatief voor een verzendkoker.
Wij produceren deze kokerdozen  vanaf 100×100 x 200 mm tot het formaat 350x350x2000 mm.

Kokerdoos

 

Dekseldozen model 0320

De dekseldoos Model 0320 is een vouwdoos die bestaat uit twee delen, namelijk de bodem en de deksel. Producten van verschillende hoogtes kunnen door middel van deze dozen makkelijk verzonden worden. Hiernaast is deze dekseldoos zeer gemakkelijk op te zetten door de vouwkleppen te dicht te vouwen en dan te tapen. Deze Dekseldozen worden vaak gebruikt om drukwerk of briefpapier te verpakken.

Dekseldoos

 

Exportdozen

Onze exportdozen zijn vouwdozen gemaakt uit een sterke kartonkwaliteit, deze dozen uit BC Golf zijn op gebouwd uit zwaardere gramsgewichten golfkarton. Hoe hoger het gramsgewicht hoe sterker de doos is. Daardoor is een exportdoos ook beter geschikt voor de zwaardere goederen en transport bestendiger.

Exportdoos

Bestel je vouwdozen online

Je kan je vouwdozen direct online berekenen en bestellen.

Uiteraard kan je ons ook direct bellen.
Wij zijn te bereiken op
telefoonnummer 073-5995786.

Of stuur ons een