Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Disclaimer

Disclaimer

De Dozenstampers.nl besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Dozenstampers.nl kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. De Dozenstampers.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door De Dozenstampers.nl worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van De Dozenstampers.nl.

Verantwoordelijkheid:

De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van De Dozenstampers.nl.

Specialisaties:

De Dozenstampers.nl is niet verantwoordelijk en staat niet garant voor de juistheid en volledigheid van de vermelde specialisaties op deze site. Voor de zekerheid dient u dit altijd met ons af te stemmen of telefonisch contact met De Dozenstampers.nl op te nemen.

De Dozenstampers.nl April 2017