Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Disclaimer

Disclaimer

De Dozenstampers.nl besteedt de grootst mogelijke aandacht en zorg aan de gegevens en informatie die zijn geplaatst op haar website. De verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De Dozenstampers.nl kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. De Dozenstampers.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door De Dozenstampers.nl worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van De Dozenstampers.nl.

De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie. Geef altijd de binnenmaten op in onze calculatiemodules. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

De getoonde buitenmaten onder de invoervelden zijn richtmaten, deze kunnen afwijken t.o.v. de ingevoerde binnenmaten en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Op of ingegeven binnenmaten op deze website kunnen een kleine maattolerantie hebben t.o.v. de daadwerkelijk gefabriceerde en geleverde dozen, er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

Verantwoordelijkheid:

De bezoeker van de site mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden zonder schriftelijke toestemming van De Dozenstampers.nl.

Auteursrecht

Deze webshop/website van De Dozenstampers.nl alsmede de afbeeldingen, het ontwerp, teksten, opmaak, logo`s, calculatiemodules enz. vallen onder het auteursrecht van De Dozenstampers.nl. Deze materialen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van De Dozenstampers.nl worden gekopieerd of gebruikt worden voor andere doeleinden. Dit is dan een schending van ons eigendomsrecht.

Specialisaties:

De Dozenstampers.nl is niet verantwoordelijk en staat niet garant voor de juistheid en volledigheid van de vermelde specialisaties op deze site. Voor de zekerheid dient u dit altijd met ons af te stemmen of telefonisch contact met De Dozenstampers.nl op te nemen.

De Dozenstampers.nl April 2017