Eigen productie Sinds 1986     Online kartonnen dozen op maat bestellen

Kokerdozen

Kokerdozen

Wij zijn het juiste adres voor al uw golfkartonnen kokerdozen op maat.

Onze kartonnen kokerdozen worden geproduceerd uit gerecycled golfkarton en zijn daardoor zeer milieuvriendelijk. Wij kunnen uw kokerdozen maken uit zeer diverse kwaliteiten golfkarton.

Onze golfkartonnen kokerdozen zijn daarnaast ook te verkrijgen in diverse maten. Zo kunt u bijvoorbeeld de diameter van de kokerdoos helemaal afstemmen op uw product. Bij De Dozenstampers is het gemakkelijk om de voor u, juiste kokerdoos te bestellen.

Bereken hieronder vrijblijvend uw kokerdozen op maat

Eigenschappen van de kokerdozen die verkrijgbaar zijn bij De Dozenstampers

Deze golfkartonnen kokerdozen worden op ieder gewenst formaat geproduceerd.

Het grote voordeel van kokerdozen is dat deze dozen stapelbaar zijn, waardoor de dozen dus een hoog stapelvolume hebben.
Wij kunnen kartonnen kokerdozen voor u op maat maken vanaf (LXB) 100×100 mm en tot wel 2000 mm hoog.

U kunt kiezen uit verschillende soorten golfkarton, wit of bruin en in de kwaliteiten , B, C, of BC golf. Een kartonnen kokerdoos met de kwaliteit EB golf is op aanvraag bij ons te bestellen.

De kokers worden plano of met gelijmde sluitnaad geleverd, deze keus ligt volledig bij u.
Tevens is het mogelijk om de sluitkleppen overslaand of sluitend te maken, deze worden dan door u met tape gesloten.

Kartonnen kokerdozen online bestellen

Snel en gemakkelijk zelf uw prijs berekenen en bestellen.

Bij ons is het mogelijk om uw kokerdozen direct online te bestellen. U kunt online gemakkelijk de binnenmaten van de dozen doorgeven zodat uw kokerdoos helemaal op maat wordt gemaakt. Daarnaast kunt u ook aangeven in welke kleur u de dozen wilt bestellen, van welke kwaliteit en het aantal.

Het online bestellen van een kartonnen kokerdoos is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Wanneer u vragen heeft kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Dit kan door te bellen naar het nummer 073-5995786, door een mail te sturen naar info@dozenstampers.nl of door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn u graag van dienst.