Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Kartonnen dozen op maat

Dozen zijn al jaren dé ideale verpakkingsmanier voor allerlei producten. Dozen komen dan ook in veel verschillende maten. Zo zijn er bijvoorbeeld vouw-, wikkel-, pallet-, post-, en kokerdozen.
Denk je erover na om jouw producten te verpakken in een van deze kartonnen dozen op maat?
De Dozenstampers.nl helpt graag bij het vinden van dé perfecte doos voor jouw product!

Kartonnen dozen op maat

De Dozenstampers.nl voor kartonnen dozen op maat

De Dozenstampers.nl is een leverancier dat een breed assortiment aan golfkartonnen verpakkingen van hoge kwaliteit biedt, en is gevestigd in Hedel. Zo zitten er een aantal standaardformaten zoals palletdozen in ons assortiment, maar worden er ook kartonnen dozen op maat geproduceerd (naar de behoefte en wensen van de klant). Hiernaast biedt De Dozenstampers verschillende bijproducten, zoals verpakkingstape (PCV, PP Acryl, PP Hotmelt en PP Solvent tape).

De Dozenstampers.nl werkt met een team van ervaren specialisten met een flinke doosis kennis. Weet je niet zeker welke doos het beste bij jouw product past? Geen zorgen, wij geven graag persoonlijk advies!

Kartonnen dozen op maat

Kan je geen passende doos vinden om je producten te verpakken? Dan is het verstandig om kartonnen dozen op maat te laten produceren. Een doos die beter aansluit bij je product zorgt er namelijk voor dat het product beter beschermd wordt. Hiernaast is het gebruik van opvulmiddel door een kartonnen doos op maat vaak overbodig en worden er kosten bespaard.

Naast een kartonnen doos die beter aansluit bij jouw product is een sterke doos vaak geen overbodige luxe. Deze dozen zorgen niet alleen voor extra bescherming, maar zijn ook gemakkelijker op te stapelen. De Dozenstampers.nl biedt verschillende soorten dozen die zijn gemaakt van sterk golfkarton.

Kartonnen dozen op maat bestellen

Online al je kartonnen dozen gemakkelijk berekenen en bestellen.
Geef je doos afmetingen op in onze calculatiemodules en zie online de prijs.
Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 073-5995786 of door het invullen van onderstaand contactformulier.

STUUR ONS EEN BERICHT


  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

   

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695

  Openingstijden:

  maandag: 08:00–16:30
  dinsdag: 08:00–16:30
  woensdag: 08:00–16:30
  donderdag: 08:00–16:30
  vrijdag: 08:00–14:30
  zaterdag: Gesloten
  zondag: Gesloten