Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Dozen in jouw oplage

Lage aantallen

Dozen in jouw oplage!
Waarom je magazijn vol zetten met kartonnen dozen? Dat hoeft helemaal niet! De Dozenstampers hebben zich óók gespecialiseerd in de lagere afname van dozen. Zo kunnen wij vanaf 10 stuks een doos op maat produceren, zonder al te veel extra kosten. Zodoende hoef je géén volle pallets met kartonnen dozen te bestellen en op voorraad te houden. Kleine series dozen tegen concurrerende prijzen. Wie wilt dat niet! En bovendien gemakkelijk zelf samen te stellen en online bestellen in onze webshop!

Stel zelf je dozen samen

Wij zijn flexibel in alle aantallen

Al sinds 1986 houden de eigenaren van De Dozenstampers zich bezig met het produceren van kleine series kartonnen verpakkingen. De kartonnage machines zijn uitgerust om dozen voor jou op maat en in kleine oplages te kunnen verwerken. Door moderne techniek zijn deze flexibel en snel in te stellen zonder dat er in kwaliteit en netheid wordt ingeboet. Dit samen met de online rekentool kunnen wij je voorzien in vele soorten dozen op maat. Dit vanaf kleine aantallen en lekker online in onze webshop zonder eerst een offerte te hoeven aanvragen. De Dozenstampers zorgt voor bestelgemak en onze dozen op maat reduceren ruimte en onnodige voorraden in je magazijn. Ruimte kost immers geld!

Hoge aantallen

Op de vraag of wij dan alleen gespecialiseerd zijn in lage aantallen kunnen we volmondig nee op zeggen. Natuurlijk kunnen wij ook hogere aantallen kartonnen dozen op maat produceren. De echt zeer hoge volume orders doen we niet, maar voor 10.000 dozen draaien we onze hand niet voor om. Stansverpakkingen zijn tot wel 25.000 stuks mogelijk. Dus bij De Dozenstampers kan je terecht voor dozen in de door jouw gewenste oplage. Tevens kan je zelf het doos model en kartonkwaliteit bepalen.

Maatwerk

Altijd een passende doos

Het maakt ons niet uit in welke branche u actief bent, wij kunnen je ten alle tijden voorzien van een passende doos. Geheel afgestemd op jou product en afname behoefte, waarin een product goed past zonder overbodige ruimte. Met een kartonnen doos van De Dozenstampers heb je weinig tot geen extra vulmiddelen meer nodig. Meer dan 45 verschillende soorten zijn online verkrijgbaar in een voor jou rendabele afname en zo schep je zelf de mogelijkheid om voor ieder product een passende verpakking te hebben.

Dat wilt toch iedereen?

CONTACT

 

Rabobank nr. 15 87. 08. 903
IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
BIC nr. RABONL2U
BTW nr. NL 8555 66 723 B01
K.v.K. nr. 64209695

Openingstijden:

maandag: 08:00–16:30
dinsdag: 08:00–16:30
woensdag: 08:00–16:30
donderdag: 08:00–16:30
vrijdag: 08:00–14:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten