Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Informatie

Informatie

Wij van De Dozenstampers.nl willen je als klant graag helpen met het vinden van de juiste doos op maat. Doordat wij zeer veel verschillende type dozen en kartonkwaliteiten in huis hebben, zit er altijd wel een type doos bij die je zoekt. Bereken online de prijs en bestel eenvoudig je dozen op maat.

Bespaar tijd en kosten door online dozen op maat te bestellen

Informatie over gemakkelijk online bestellen

Op onze website met haar online calculatie tools bieden wij de mogelijkheid om snel en eenvoudig dozen op maat samen te stellen en te berekenen. Bekijk onze vele verschillende dozen en kartonkwaliteiten en bereken online de prijs. Onze dozen op maat worden ongeveer binnen 10 werkdagen geleverd, zo snel heb je jouw dozen in huis. Inpakken maar!!!

Maar niet alleen online zijn wij actief, maar ook een persoonlijk contact stellen
wij op prijs. De kartonspecialisten achter De Dozenstampers.nl geven ook graag telefonisch advies en staan je vakkundig te woord. Zij zien je verpakkingsprobleem als een uitdaging.

Vraag en antwoord

Wij proberen je op onze website zo goed als mogelijk te informeren om het bestelproces vlot te laten verlopen. Soms kan het zijn dat er nog vragen zijn, kijk dan op de pagina met de veel gestelde vragen of er een antwoord bij staat. Zo is er ook een pagina over het inmeten en de maat bepalen van dozen op maat.

Het is te begrijpen dat je misschien niet weet welke kartonkwaliteit je nodig hebt. Veel informatie over ons golfkarton tref je aan op de pagina over karton kwaliteiten. Door de jaren heen hebben wij vele interessante verpakkings tips verzameld, deze zijn te lezen op de pagina tips.

Kom je er niet uit en/of wil je nog meer informatie?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard mag je ons ook bellen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695