Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Deskundige dozenproducent

Dozenwebshop met werkelijk álle modellen, volledig op maat gemaakt in de gewenste dikte! Bekijk direct het assortiment van deze deskundige dozenproducent!

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Deskundige dozenproducent

Bij De Dozenstampers.nl zijn we al sinds 1986 gespecialiseerd in het produceren van goedkope golfkartonnen dozen, voor bijvoorbeeld opslag, vervoer of export. Dit kunnen standaard kartonnen postdozen zijn, maar ook klepdozen, dekseldozen en palletdozen. Als deskundige dozenproducent maken wij deze allemaal volledig op maat, waarbij we gebruik maken van van de beste kwaliteit recyclebaar golfkarton en moderne technieken. De kosten voor onze dozen zijn gemakkelijk te berekenen. Je hoeft namelijk geen offerte aan te vragen, maar kunt gewoon de doos naar keuze selecteren en de gewenste hoeveelheid, maten en dikte opgeven. Vervolgens rolt daar een prijs uit, waarna je deze dozen direct online kunt bestellen in onze webshop.

Bereken & bestel073 599578606 52414842

Recyclebare dozen webshop

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke verpakking voor je producten? In onze B2B dozenwebshop vind je werkelijk elk mogelijk model kartonnen doos, gemaakt van recyclebaar golfkarton. Dit is een milieuvriendelijke keuze, want het materiaal kan na gebruik gemakkelijk worden hergebruikt of gerecycled. Bovendien is dozen op maat laten maken van zichzelf al een zeer milieubewuste keuze. Als dozenproducent zien we namelijk dat wanneer een verpakking precies past, er amper opvulmateriaal gebruikt hoeft te worden en er veel minder opslagruimte nodig is om producten op te slaan.

Goedkope dozenwebshop

Doordat alle producten in onze dozenwebshop door ons zelf geproduceerd worden hoeven we niet met allerlei tussenpersonen te werken. Als dozenproducent kunnen we daardoor zeer goedkope golfkartonnen dozen leveren, zowel aan particulieren als B2B. Bovendien hanteren we een hele snelle levering. Ondanks dat het maatwerk dozen betreft zijn deze relatief snel geproduceerd, wat mogelijk wordt gemaakt door het werken in ploegendiensten. Overigens zijn spoedleveringen in overleg ook mogelijk. Neem even contact met ons op als je een specifiek model met spoed nodig hebt en we kijken direct naar de mogelijkheden.

Direct in de webshop dozen bestellen

Maatwerk dozen bestellen in onze webshop is erg makkelijk. Selecteer het type golfkartonnen doos naar keuze en geef de maten, de hoeveelheid en de dikte van het karton op. Wij gaan als deskundige dozenproducent direct voor je aan de slag en produceren de dozen precies zoals je ze wilt hebben. Vervolgens leveren we ze op een adres naar keuze.

We hebben als dozen leverancier onder andere reeds mogen leveren in alle onderstaande steden, maar hebben in werkelijkheid een nog veel groter afzetgebied. Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Check dan direct in onze webshop wat de prijs is voor het op maat laten maken van de doos van jouw keuze!

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Verpakkingsontwerp Dozenstampers.nl
Dozen op maat gemaakt
Magazijn van De Dozenstampers.nl

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695