Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Diverse soorten wikkeldozen

De Dozenstampers.nl is dé leverancier voor wikkeldozen – Bij ons kun je kartonnen dozen op maat laten maken – Goede kwaliteit, betaalbaar en snelle levering.

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Diverse soorten wikkeldozen

De Dozenstampers.nl is al jaren dé expert op het gebied van kartonnen dozen. Wij produceren niet alleen goedkope golfkartonnen dozen, maar ook schilderijdozen, boekverpakking en natuurlijk de populaire wikkeldozen. Deze wikkeldozen kun je (net als de andere dozen in onze webshop) op maat laten maken. Bij het produceren van onze dozen maken wij uitsluitend gebruik van de beste kwaliteit karton en de modernste technieken. Dit zorgt ervoor dat je verzekerd bent van stevige dozen. Daarnaast is al ons golfkarton volledig recyclebaar. De Dozenstampers.nl staat al jaren bekend als zeer betrouwbare leverancier en dit vertrouwen van onze klanten willen we graag behouden. Daarom bieden wij niet alleen professioneel maatwerk maar ook een snelle levering op al onze producten.

Wikkeldozen073 599578606 52414842

Wat zijn wikkeldozen?

Wikkeldozen zijn zeer geschikt voor pakketten die je strak wilt verpakken. Denk bijvoorbeeld aan boeken of een schilderij. Wij bieden diverse modellen wikkeldozen aan, om al onze klanten te kunnen helpen. Doordat je de dozen bij ons op maat kunt laten maken, kun je het karton strak om het product (zoals een boek) heen vouwen. Daarnaast zijn ze snelsluitend, wat ervoor zorgt dat het inpakken je niet veel tijd kost. Dit kan problemen tijdens de verzending voorkomen. Wil jij producten verpakken en versturen in een doos die perfect aansluit? Dan kun je bij ons wikkeldozen online bestellen. Klik simpelweg op de doos van jouw keuze, en vul de gewenste maat in. Je ziet direct de kosten en kunt ze meteen bestellen. Let op, heb je veel dozen nodig? Dan kun je bij ons ook hele pallets bestellen. We bieden aantrekkelijke staffelkortingen bij grote aantallen!

Wikkeldozen kopen bij De Dozenstampers.nl

Wij leveren al sinds 1986 kartonnen dozen aan veel bedrijven en ondernemers. Deze dozen worden door onze klanten gebruikt voor bijvoorbeeld opslag of verzending. Als professioneel producent begrijpen wij heel goed dat kwalitatief goed verpakkingsmateriaal onmisbaar is voor onze klanten. Daarom kun je bij ons jouw dozen in grote aantallen inkopen en werken wij met snelle levertijden. Als dozenproducent leveren wij door geheel Nederland en inmiddels hebben we in onderstaande steden een grote klantenkring weten op te bouwen. Ben je nieuwsgierig welke wikkeldoos het meest geschikt is voor jouw producten? Bekijk dan snel alle wikkeldozen in onze uitgebreide webshop!

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond


Wikkeldoos Model 0409
Schilderijdoos Model 0401
Bufferdoos Model 0403

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695