Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Duurzaam verpakken met karton

De Dozenstampers.nl is gespecialiseerd in duurzaam verpakken, door milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen op maat te maken. Bekijk de scherpe prijzen!

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Duurzaam verpakken met karton

De Dozenstampers.nl focust zich al sinds 1986 op het produceren van kartonnen dozen. In de afgelopen jaren hebben wij ons productieproces verbeterd, waardoor we onze klanten niet alleen de beste kwaliteit kunnen garanderen, maar ook duurzame dozen kunnen aanbieden. Wil jij jouw producten ook  duurzaam verpakken en verzenden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden bedrijven en ondernemers een uitgebreid assortiment golfkartonnen dozen. Bij ons vind je geen standaard maten, maar kun je jouw dozen volledig op maat laten maken. Dit zorgt ervoor dat jouw producten optimaal worden beschermd tijdens de verzending.

Bereken & bestel073 599578606 52414842

Duurzaam verpakken

Bij De Dozenstampers.nl vinden wij het zeer belangrijk om duurzaam te werken. We willen met onze producten namelijk zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu. Dit betekent dat wij ervoor gezorgd hebben dat al onze dozen zowel gerecycled als recyclebaar zijn. Daarnaast bieden wij onze klanten extra mogelijkheden om de voetafdruk van hun bestelling te verminderen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld pallets met kartonnen dozen bestellen, oftewel bulkorders plaatsen. Dit is niet alleen erg praktisch, maar tevens financieel aantrekkelijk door de aantrekkelijke staffelkorting. Een grote hoeveelheid dozen inkopen zorgt er bovendien voor dat wij het verpakkingsmateriaal slechts één keer hoeven te versturen, wat weer veel uitstoot scheelt. Zo maken wij duurzaam verpakken met karton op diverse wijzen mogelijk, en dat tegen scherpe prijzen.

Duurzame verpakkingen online bestellen

Al onze duurzame verpakkingen kun je gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Kies daarvoor eerst het juiste model verpakking en het aantal dat je wilt bestellen. Vervolgens kun jij de dozen volledig op maat laten maken door de lengte, breedte en hoogte in te vullen. Zodra je alle gegevens hebt doorgegeven zie je direct wat de prijs is. Klik op 'bestellen' om de bestelling officieel te maken. Je zult van ons een bevestigingsmail én factuur ontvangen en wij gaan direct aan de slag met de productie.

Waarom zou je duurzame dozen inkopen bij De Dozenstampers.nl?

Naast onze duurzame producten bieden wij onze klanten ook een goede service, snelle levering en topkwaliteit dozen. Als gespecialiseerde leverancier weten wij hoe belangrijk verpakkingsmateriaal is. Daarom onderwerpen wij ons karton regelmatig aan controles, zodat wij de kwaliteit van onze producten kunnen blijven waarborgen. Onze klanten zijn hierdoor niet alleen verzekerd van goedkope, maar ook van stevige dozen. Door de hoge kwaliteitseisen die wij stellen aan onze producten hebben we reeds een grote klantenkring weten op te bouwen. Zo leveren wij onder andere reeds verpakkingsmaterialen aan bedrijven in alle onderstaande Nederlandse steden, waar we jouw stad of dorp uiteraard graag aan toevoegen:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Duurzaam verpakken met exportdozen
Nieuwe dozen op maat
Duurzaam verpakken met de Dozenstampers.nl

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695