Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Exportdozen op maat

Op zoek naar exportdozen op maat? De Dozenstampers.nl is gespecialiseerd in maatwerk dozen. Bekijk onze webshop voor het beste verpakkingsmateriaal.

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Exportdozen op maat

Bij De Dozenstampers.nl begrijpen we dat niet alle dozen geschikt zijn voor het verzenden van jouw producten. Daarom kun je bij ons al jouw exportdozen op maat laten maken. De export van boeken bijvoorbeeld vereist immers een andere soort doos dan de export van kleding. Als zeer ervaren dozenproducent begrijpen wij dit maar al te goed. Daarom bieden we onze klanten een ruim assortiment dozen aan. Je kunt dus zelf de keuze maken tussen bijvoorbeeld wikkeldozen en klepdozen. Al onze dozen zijn stapelbaar, zodat ze zo min mogelijk opslagruimte in beslag nemen. Om de exportdozen op maat te laten maken voer je simpelweg de gewenste maten bij de verpakking van jouw keuze in. Twijfel je over welk model het meest geschikt is? Dan kun je gerust even contact met ons opnemen voor een persoonlijk advies.

Exportdozen073 599578606 52414842

Recyclebare transportdozen inkopen

Bij De Dozenstampers.nl hechten we veel waarde aan het produceren van recyclebaar verpakkingsmateriaal. Dit betekent dat al onze exportdozen zijn geproduceerd met duurzaam karton dat afkomstig is uit onze eigen voorraad. Met deze werkwijze hebben wij inmiddels een grote en loyale klantenkring opgebouwd. Onze klanten waarderen niet alleen ons maatwerk maar ook het gemak waarmee ze de online kartonnen dozen kunnen inkopen. Als professionele dozenproducent begrijpen wij dat onze klanten niet alleen op zoek zijn naar transportdozen van een hoge kwaliteit, maar ook naar een betrouwbare leverancier. Snelle levering en goede service staan daarom hoog bij ons in het vaandel. Is jouw bedrijf ook op zoek naar stevige exportdozen op maat tegen een scherpe prijs? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Exportdozen op maat bestellen

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben we ervoor gezorgd dat online bestellen bij De Dozenstampers.nl zeer gemakkelijk is. Je kiest de gewenste exportdoos of transportdoos en vult vervolgens de maten in. Daarna kun je zelf bepalen hoeveel stuks je wilt bestellen. Let op, want hoe groter het aantal dozen, hoe goedkoper ze worden. Kopen in bulk kan je dus veel geld schelen. Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je de factuur via de mail.

Als dozenproducent komen we onze klanten graag zoveel mogelijk tegemoet. Daarom doen we er alles aan om zowel goedkope als duurzame kartonnen verpakkingen te kunnen leveren. Daarnaast onderwerpen wij ons karton aan verschillende kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat we alleen de beste kwaliteit dozen kunnen leveren. Niet voor niets leveren wij exportdozen op maat door heel Nederland, met klanten in onder andere volgende steden:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Dozen voor verzenden goederen
Duurzaam verpakken met exportdozen
Exportdoos

Nu snel je dozen bestellen?
Wij hebben hieronder alvast de meest gangbare type dozen voor op een rij gezet.
Dan kan je snel jouw dozen op maat online berekenen en bestellen.

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695