Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Goedkope vouwdozen bestellen

Goedkope vouwdozen op maat laten maken? Bij De Dozenstampers.nl bieden we een scherpe prijs voor dozen van stevig golfkarton voor elke toepassing.

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Goedkope kartonnen vouwdozen bestellen

Bij De Dozenstampers.nl kun je gemakkelijk goedkope kartonnen vouwdozen bestellen die precies het gewenste formaat hebben. We maken deze namelijk volledig voor je op maat, zodat ze altijd passend zijn voor de te verpakken producten. Een zogeheten Amerikaanse vouwdoos kun je in verschillende modellen bestellen, waarbij het verschil hem zit in de manier waarop hij sluit. Het materiaal betreft altijd super stevig golfkarton, wat we in verschillende diktes op voorraad hebben. De vouwdozen zijn langsnaad verlijmd en heel eenvoudig in elkaar te vouwen met tape. Weten wat de prijs van onze goedkope vouwdozen is? Selecteer dan online het gekozen model en vul de gewenste hoogte, breedte en diepte in. Vervolgens krijg je een overzicht van de kosten van het op maat laten maken van deze dozen en kun je deze desgewenst direct bestellen.

Vouwdozen073 599578606 52414842

Stevige Amerikaanse vouwdoos op maat

Wist je dat de Amerikaanse vouwdoos wereldwijd de meest gebruikte doos is? Dit is natuurlijk niet voor niets. Een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken is namelijk in veel opzichten een slimme keuze. Dit type doos is ontzettend stevig en in te zetten op veel verschillende manieren. Wil je bijvoorbeeld een lading palletdozen of een palletbox voor de export bestellen? Dan lenen onze stevige vouwdozen zich daar perfect voor. Dit betreffen namelijk Amerikaanse vouwdozen, maar dan op maat van een Europallet of Blokpallet. Zo’n palletdoos of palletbox is perfect voor grote volumes producten of als omdoos.

Ook voor opslag- of verzenddoeleinden zijn onze goedkope vouwdozen perfect. Door het stevige materiaal en het feit dat we alle dozen op maat maken zijn ze de perfecte verpakking voor vrijwel elk product. En indien gewenst maken we er tevens een vakverdeling of golfkartonnen afdekvellen voor. Zo bescherm je je producten optimaal.

Goedkope vouwdozen op maat laten maken

Het grote voordeel van vouwdozen op maat laten maken is dat er amper opvulmateriaal nodig is en je producten op deze manier zo min mogelijk ruimte in beslag nemen. Dit geldt zowel voor tijdens het verzenden als gedurende de opslag. Om beide redenen is een vouwdoos op maat ook bijzonder milieuvriendelijk. Tel daarbij op dat al onze kartonnen dozen recyclebaar zijn en je weet meteen waarom ze zo vaak gebruikt worden.

Vouwdozen leverancier in Nederland

Bij De Dozenstampers.nl zijn we al sinds 1986 leverancier van topkwaliteit vouwdozen, die we goedkoop kunnen aanbieden doordat we ze zelf produceren. Om deze reden kunnen we tevens volledig maatwerk bieden en een snelle levering garanderen. In overleg zijn zelfs spoedleveringen mogelijk. Heb je interesse in het kopen van onze goedkope vouwdozen op maat? Gebruik dan de handige calculatie modules om te berekenen wat de kosten zullen zijn. We leveren al vanaf 10 stuks en de verzending is altijd gratis.

Onze klanten bevinden zich in heel Nederland. Onderstaand een kleine greep uit de plaatsen waar we onze kartonnen vouwdozen reeds hebben geleverd:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Afdekplaat voor pallet
Verhuisdoos op maat zonder handgrepen
Palletdoos Model 0201
Kartonnen dozen

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695