Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

golf content 3

Waarom hebben we een stansmes nodig?

stansmes 0426

Een stansmes hebben we nodig om een bepaalde vorm uit een plaat golfkarton te kunnen snijden (stanzen). Een stansmes is een gelaserde houten plank waarin snijmessen en vouwlijnen in de vorm van de plano uitslag van de gekozen stansdoos zijn verwerkt.

Om je stansdoos op maat te kunnen vervaardigen moeten wij dit stansmes aanmaken.
Voor elk nieuw formaat stansdoos is elke keer een nieuwe stansmes nodig. Het stansmes zal ongeveer 10.000 stanzingen meegaan.

Stansdegel De Dozenstampers.nl

Het aanmaken van dit stansmes wordt door De Dozenstampers.nl verzorgd. Het stansmes blijft onze eigendom. Het stansmes blijft dan ook bij De Dozenstampers.nl. Voor eventuele voor repeat orders, gebruiken wij het stansmes wat we dan ook eerder hebben laten aanmaken.

Indien je al een stansmes bij De Dozenstampers.nl hebt laten maken voor de gewenste afmetingen van de stansdoos,
klik dan de optie “IK HEB AL EEN STANSMES” aan.

Stansdoos Model 0426

De Dozenstampers.nl levert stansdozen op maat in een goede standaard kartonsoort met aan de buitenzijde een kraftliner.

Vaak leveren andere producenten of handelshuizen een veel lichtere kwaliteit karton. Dit gebeurt vaak om de prijs te kunnen drukken, door deze mindere kwaliteit krijg je een minder sterke doos. Bij ons dus méér waar voor je geld, uitstekende karton kwaliteiten en een goede service.

ECHTER BLIJF JE TE ALLEN TIJDE ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR DE KARTON KEUZE. VRAAG BIJ TWIJFEL EEN KARTON SAMPLE AAN OF NEEM CONTACT MET ONS OP.

De Dozenstampers.nl is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van de door ons aangeboden kwaliteit golfkarton.

Stansdozen 0426 gesloten