Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Kartonnen magazijnbakken kopen

Dozenwebshop met werkelijk álle modellen, volledig op maat gemaakt in de gewenste dikte! Bekijk direct het magazijnbakken assortiment van deze deskundige dozenproducent!

Wij leveren ook jouw kartonnen magazijnbakken op maat

Kartonnen magazijnbakken kopen

Bij Dozenstampers.nl vind je alle soorten kartonnen magazijnbakken die je nodig hebt. Wij produceren al sinds 1986 onze eigen dozen en ons aanbod is in de loop der jaren flink gegroeid. Ondertussen hebben wij voor ieder magazijn geschikte sorteerbakken in ons aanbod. Met deze kartonnen magazijnbakken schep je orde in de chaos en berg je je voorraad eenvoudig en overzichtelijk op. Zo kun je al je producten makkelijk terugvinden en werk je een stuk efficiënter en productiever.

Kartonnen magazijnbakken073 599578606 52414842

Kartonnen magazijnbakken op maat

Ieder magazijn is anders ingedeeld en daarom begrijpen we dat grijpbakjes van karton vaak op maat moeten worden gemaakt. Via onze website kun je daarom heel makkelijk berekenen welke doos voor jouw magazijn het beste is. Nadat je het gewenste model hebt aangeklikt, kun je de gewenste lengte, breedte en hoogte in millimeters aangeven. Ook kun je de kleur van de kartonnen sorteerbakjes aangeven. Als laatste kun je de kwaliteit, oftewel de dikte van het karton selecteren. Zo stel je een kartonnen magazijnbak samen die naadloos aansluit bij jouw behoeftes.

Prijs, kwaliteit en hoeveelheid

Omdat je bij Dozenstampers.nl je eigen grijpbak op maat kunt samenstellen, kun je ook zelf bepalen hoeveel kosten je wil maken. Met de eenvoudige calculator zie je precies wat de prijs is van jouw samengestelde magazijnbak van karton. Daarnaast is het een groot voordeel dat je zo veel dozen kunt bestellen als je wil. Heb je maar 10 dozen nodig of wil je meteen groot inslaan? Alles is mogelijk. Maar hoe meer magazijnbakken je tegelijk inkoopt, hoe scherper de prijs wordt. Bovendien profiteer je altijd van gratis bezorging.

Sorteerbakjes, grijpbakjes en magazijnbakken en meer

In onze webshop heb je een eenvoudig overzicht van de verschillende modellen dozen waar je uit kunt kiezen. Zo leveren wij kartonnen magazijnbakken, grijpbakjes en sorteerbakjes, kartonnen platen, verschillende vouwdozen, een wikkeldoos, een postdoos en een dekseldoos. Voor in je magazijn raden wij aan om magazijnbakken van karton te bestellen. Deze kun je namelijk het beste stapelen en op zo’n manier inrichten dat je je magazijn het efficiëntste inricht.

Magazijnbakken van karton bestellen

Bij Dozenstampers.nl zijn we je graag van dienst met het leveren van de best passende kartonnen magazijnbakken voor in jouw magazijn. Zo richt je je magazijn efficiënt in en creëer je een productieve workflow. Als je een sorteerbak of meerdere sorteerbakjes bij ons bestelt, dan kun je ze binnen 13 tot 15 werkdagen verwachten. Heb je spoed? Dan kun je contact met ons opnemen en kunnen wij een spoedlevering van 10 dagen aanmaken. Heb je een vraag over een product of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via mail, whatsapp of telefoon. We staan je graag te woord!

We zijn gevestigd in Hedel, maar we hebben ook veel vaste klanten die onze magazijnbakken van karton kopen in en rondom:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Eco vriendelijke magazijnbakken
Magazijnbakken als Model 0200
Magazijnbakken als Model 0435

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695