Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Kartonnen verpakking

Golfkartonnen (product)verpakkingen op maat – Stevig materiaal, snel geleverd en verrassend goedkoop door B2B staffelprijzen – Bekijk alle opties!

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Kartonnen verpakking op maat

Voor wat voor product je verpakkingsmateriaal nodig hebt, elk type kartonnen verpakking is op maat te bestellen in onze webshop. Bij De Dozenstampers.nl zijn we namelijk gespecialiseerd in golfkartonnen verpakkingsdozen en maken we stevige verpakkingen voor producten en goederen van vrijwel elk formaat. Golfkarton is in veel opzichten een slimme keuze als verpakkingsmateriaal. Het is zeer stevig, goedkoop en bovendien milieuvriendelijk. Wij maken al onze verpakkingsdozen namelijk van gerecycled golfkarton en ook na gebruik zijn ze opnieuw te recyclen.

Bereken & bestel073 599578606 52414842

Een kartonnen verpakking op maat verzekert je ervan dat deze perfect aansluit, of het nu een boek is dat je wilt verpakken of een grote lading levensmiddelen. Geef in onze webshop aan welk type productverpakkingen je wilt bestellen en wat de afmetingen moeten zijn, dan maken we deze zo snel mogelijk voor je op maat en daarmee kun je dus op kosten besparen.

B2B kartonnen verpakking bestellen

Als karton leverancier produceren we alle kartonnen verpakkingsdozen in eigen beheer. Daardoor zijn zowel kleine als zeer grote oplages mogelijk. Hoe groter het aantal kartonnen verpakkingen dat je in 1 keer bestelt, des te goedkoper ze worden. We bieden namelijk een interessante staffelkorting aan bij grotere aantallen. Zo kun je bij ons goedkoop B2B kartonnen verpakkingsdozen kopen, welke bovendien gratis worden geleverd door geheel Nederland. De verzending zit namelijk altijd bij de prijs inbegrepen. We kunnen vrijwel altijd een snelle levering garanderen, mede doordat we elk type kartonnen verpakking zelf maken. Heb je de productverpakkingen met spoed nodig? Neem dan even contact met ons op, want spoedleveringen zijn in overleg vaak mogelijk!

Welk model verpakkingsmateriaal is geschikt?

In onze webshop vind je een zeer groot aanbod golfkartonnen verpakkingsmateriaal, zoals stansdozen, wikkeldozen en dekseldozen. Het kan daardoor lastig zijn bij het inkopen om te bepalen welk van de modellen geschikt is. Uiteraard geven wij daar graag een passend advies in. Doordat al ons golfkarton verpakkingsmateriaal op maat te maken is kunnen we namelijk vrijwel elk product op passende wijze verpakken. Met onze kartonnen vakverdeling en tussenvellen kunnen we zelfs producten binnenin de doos van elkaar scheiden en zo beter beschermen. Twijfel je welk model geschikt is? Neem dan even contact met ons op, we denken graag met je mee.

Golfkartonnen productverpakkingen online bestellen

Ben je eruit welke kartonnen verpakking het moet worden? Bestel deze dan eenvoudigweg in onze webshop. In de handige calculatiemodule zie je direct de prijs voor het gewenste model in de door jou opgegeven formaten en dikte. Een offerte aanvragen voor de kosten voor de golfkartonnen productverpakkingen is dus niet nodig en ook de productie gaat razendsnel. Ondanks dat we maatwerk kartonnen verpakkingen maken kunnen we deze snel leveren en dat doen we door geheel Nederland, zoals in:

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Postdoos Model 0427
Stansdoos op maat gemaakt
Kokerdoos Model 0201
Nieuwe dozen op maat

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695