Cart

Cart

Eigen dozen productie sinds 1986

Cart

Milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen

Milieuvriendelijk verpakken begint met de juiste dozen – Maatwerk verpakkingen van milieuvriendelijk golfkarton – 100% gerecycled en recyclebaar!

Wij leveren ook jouw dozen op maat

Milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen

Bij De Dozenstampers.nl zijn we gespecialiseerd in allerlei soorten milieuvriendelijke kartonnen verpakkingen. In onze webshop kun je al deze dozen, kokers en kartonnen platen op maat bestellen en dat tegen hele scherpe prijzen. Doordat we de productie in eigen beheer hebben komt er geen tussenhandel aan te pas en kunnen we niet alleen goedkoop, maar ook super snel leveren. We zijn dan ook hét adres voor het online bestellen van milieuvriendelijke verpakkingen en hebben dan ook door de jaren heen een groot klantenbestand opgebouwd.

Bereken & bestel073 599578606 52414842

Milieuvriendelijk verpakken

Rekening houden met het milieu wordt steeds belangrijker, niet alleen voor consumenten, maar des te meer voor bedrijven. Het zijn juist bedrijven die het verschil kunnen maken, bijvoorbeeld door op grote schaal milieuvriendelijk te verpakken. Dit houdt in dat je gebruik maakt van gerecyclede materialen, die het liefst na gebruik opnieuw te recyclen zijn. Dit geldt voor al onze golfkartonnen verpakkingen, wat ze een milieuvriendelijke keuze maken.

Naast het feit dat we bewuste keuzes maken met betrekking tot het materiaal speelt ook mee dat we al onze verpakkingen op maat maken mee. Een verpakking die op maat is gemaakt past immers precies, waardoor er amper tot geen opvulmateriaal nodig is. Door te kiezen voor maatwerk milieuvriendelijke verpakkingen maak je dus op twee manieren een bewuste keuze. En dat terwijl je tegelijkertijd bespaart op de kosten voor verpakken, want onze prijzen zijn super scherp.

Milieuvriendelijke verpakkingen inkopen: de kosten

In onze handige calculatiemodule bereken je heel gemakkelijk wat de milieuvriendelijke verpakkingen die je op het oog hebt gaan kosten. Selecteer het model, de gewenste lengte, hoogte en breedte en de dikte van het golfkarton en het systeem berekent automatisch de prijs. We leveren maatwerk verpakkingen van golfkarton vanaf 10 stuks, maar ook zeer grote aantallen zijn heel goed mogelijk. Goed om te weten: hoe groter het aantal, hoe groter de korting en hoe meer je kunt besparen op je verpakkingen. Bij De Dozenstampers.nl maken we het je mogelijk om op betaalbare wijze milieuvriendelijk te verpakken, want waarom zou je meer geld uitgeven dan nodig is?

Direct bestellen, snel geleverd

Na het selecteren van het gewenste model en het invoeren van de maten kun je direct je order plaatsen en gaan wij voor je aan de slag. We garanderen altijd een snelle levering, zelfs bij zeer grote aantallen. In overleg kunnen we al onze milieuvriendelijke verpakkingen zelfs met spoed leveren, dus neem gerust contact met ons op als dat nodig is! We leveren gratis in heel Nederland en voorzien reeds vele bedrijven van maatwerk verpakkingen van milieuvriendelijk golfkarton. Onze klanten bevinden zich onder andere in alle onderstaande steden, maar ons afzetgebied is uiteraard vele malen groter dan dat en groeit nog steeds elke dag! Van welk type milieuvriendelijke verpakking mogen we jou of jouw bedrijf voorzien?

 • Almere
 • Amsterdam
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den haag
 • Eindhoven
 • Groningen
 • Nijmegen
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Utrecht
 • Roosendaal
 • Roermond
 • Apeldoorn
 • Zwolle


Duurzaam verpakken met exportdozen
Golfkartonnen dozen op formaat
Zelf dozen ontwerpen
Recycle golfkartonnen platen

Kom je er niet uit en/of wil je meer weten?

Vul dan onder op het pagina het contactformulier in, dan nemen wij snel contact met je op.
Uiteraard kan ons ook bellen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 073-5995786.

STUUR ONS EEN BERICHT

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  CONTACT

  Rabobank nr. 15 87. 08. 903
  IBAN nr. NL34 RABO 0158 7089 03
  BIC nr. RABONL2U
  BTW nr. NL 8555 66 723 B01
  K.v.K. nr. 64209695